Ongeval

VvAA Zorgverzekering

Wat te doen?

Heeft u een ongeval of voorval gehad waardoor u zorgkosten heeft gemaakt? Dan hebben wij aanvullende gegevens nodig om u verder te helpen. Op deze pagina leest u wat u in welke situatie moet doen.

Geef een ongeval of voorval altijd door aan ons. Is iemand anders aansprakelijk? Dan krijgt u de medische kosten vergoed volgens de basisverzekering en mogelijk de aanvullende verzekeringen waarvoor u verzekerd bent. We verhalen deze kosten bij de tegenpartij. Op die manier kunnen wij de premie betaalbaar houden, voor u en onze andere verzekerden.

Geef ook een ongeval of voorval door als er geen andere partij betrokken is. In sommige situaties kan de juridische aansprakelijkheid toch bij iemand anders liggen. Wij denken graag met u mee en adviseren wat u in uw situatie kunt doen.

Verhalen niet-vergoede kosten

Kosten die niet vergoedt worden vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering, worden niet verhaald door ons. U kunt hierbij denken aan uw eigen risico, eigen bijdragen of misgelopen inkomsten. Als u deze kosten wilt verhalen op de aansprakelijke tegenpartij of smartengeld wilt vragen, raden wij u aan om uw rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Heeft u die niet? In sommige situaties kunt u gebruik maken van onze verhaalsbijstandservice.

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag

Bel ons voor uw vragen over de VvAA Zorg­verzekering. We zijn bereik­baar op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur.

  • Al een VvAA Zorgverzekering? Bel 030 639 64 00.
  • Nog geen VvAA Zorgverzekering? Bel 030 639 62 95.

Gaat uw vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze Service­pagina. 

Servicepagina
Veelgestelde vragen
Bekijk de servicepagina
Chat met ons
Chatten met een medewerker
MijnVvAAZorgverzekering
Zelf regelen