Ongeval

VvAA Zorgverzekering

Wat te doen?

Heeft u een ongeval of voorval gehad waardoor u zorgkosten heeft gemaakt? Dan hebben wij aanvullende gegevens nodig om u verder te helpen. Op deze pagina leest u wat u in welke situatie moet doen.

Geef een ongeval of voorval altijd door aan ons. Is iemand anders aansprakelijk? Dan krijgt u de medische kosten vergoed volgens de basisverzekering en mogelijk de aanvullende verzekeringen waarvoor u verzekerd bent. We verhalen deze kosten bij de tegenpartij. Op die manier kunnen wij de premie betaalbaar houden, voor u en onze andere verzekerden.

Geef ook een ongeval of voorval door als er geen andere partij betrokken is. In sommige situaties kan de juridische aansprakelijkheid toch bij iemand anders liggen. Wij denken graag met u mee en adviseren wat u in uw situatie kunt doen.

Verhalen niet-vergoede kosten

Kosten die niet vergoedt worden vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering, worden niet verhaald door ons. U kunt hierbij denken aan uw eigen risico, eigen bijdragen of misgelopen inkomsten. Als u deze kosten wilt verhalen op de aansprakelijke tegenpartij of smartengeld wilt vragen, raden wij u aan om uw rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Heeft u die niet? In sommige situaties kunt u gebruik maken van onze verhaalsbijstandservice.

Veelgestelde vragen

Vragen? Wij helpen graag

Voor meer informatie en uw vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inloggen MijnVvAAZorgverzekering.nl
Zelf regelen
Inloggen
E-mail
sc@vvaazorgverzekering.nl
Bel
030 639 64 00

VvAA Zorgverzekering

VvAA ZorgverzekeringPremie berekenenBasisverzekeringAanvullende verzekeringenTandverzekeringenOntzorgplusZorg op reisMijnVvAAZorgverzekering