Inloggen
Advies bij behandeling | VvAA

Advies bij een behandeling

VvAA zorgconsulent


Vinden van uw arts of ziekenhuis

Met veel keuzevrijheid zelf uw arts of ziekenhuis kiezen. Dat kan best moeilijk zijn, ook voor u als zorgverlener. De Zorgconsulent helpt en adviseert u graag. 

Tip: check de VvAA zorgkiezer voor betrouwbare informatie over de medische kwaliteit, door patiënten ervaren kwaliteit, wachttijden en afstanden.

Naar VvAA zorgkiezer

Voorbereiden gesprek

Een goede voorbereiding voor een (vaak kort) gesprek met een arts of specialist helpt om duidelijk te maken wat er precies aan de hand is. De Zorgconsulent helpt u daar graag mee.

Second opinion bij twijfel

De ZorgConsulent kijkt met u naar de mogelijkheden voor een second opinion. Ook helpt de consulent u om het gesprek met uw zorgverlener voor of na de second opinion te voeren.

Grip houden tijdens uw zorgtraject

In het zorgtraject kan er van alles gebeuren waardoor u de grip bent kwijtgeraakt. De Zorgconsu­lent helpt u dan om tot de kern van het probleem te komen om de grip weer terug te krijgen.

Thuiszorg na ziekenhuisopname

Voor of tijdens uw ziekenhuisopname kunt u contact opnemen met de Zorgconsulent over wat er allemaal mogelijk is en geregeld moet worden als u het ziekenhuis weer verlaat.

Zorgadvies nodig?

Bel uw Zorg­consulent, bereik­baar op werk­dagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Kies voor optie 2.

Goed om te weten

De Zorgconsulent is geen zorgverlener. De informatie van de consulent is dan ook geen vervanging van het medische advies dat u van uw zorgverlener krijgt.