Zorgfit

VvAA Zorgverzekering

Man met VvAA Zorgfit bij de fysiotherapeut

Bij de VvAA Zorg­verzekering krijgt u Zorgfit er als extraatje gratis bij. Met extra dekkingen voor fysio­therapie, psycho­logische zorg en preven­tieve zorg. Zo helpen wij u om fit en productief te blijven.

Waar kunt u op rekenen?

 • Extra fysiobehandelingen en psychologische zorg
  In de zorgverzekering zijn fysiobehandelingen en psychologische zorg gewilde dekkingen. Met Zorgfit krijgt u daarom 3 fysiobehandelingen extra vergoed, bovenop de gekozen aanvullende verzekering. Ook kunt u rekenen op een extra vergoeding van € 250 voor psychologische zorg.
 • Jaarlijks een persoonlijke gezondheidscheck
  Jaarlijks kunt u gebruikmaken van een bijdrage van € 100 voor een persoonlijke gezondheidscheck. Dit kunt u zelf declareren bij de VvAA Zorgverzekering. 
 • Trainingen voor stressbestendigheid
  Jaarlijks € 500 vergoeding voor preventieve cursussen mentale fitheid of zelfmanagement. Deze cursussen maken u stressbestendiger en weerbaarder. Zo kunt u beter omgaan met moeilijke periodes. U kunt ook gebruikmaken van de zelfhulpmodule Mirro.

  Let op: Zorgfit geldt alleen voor de verzekering­nemers van de VvAA Zorg­verzekering. Niet voor eventuele mee­verzekerden op de polis.

Over Mirro als zelfhulpmodule

 • Een online opstaphulp om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. Ook als preventie.
 • Met modules gericht op specifieke en uiteenlopende thema’s, zoals piekeren, stress, overmatig smartphonegebruik, mantelzorg, omgaan met een chronische ziekte en zelfbeeld.  
 • U vindt ook modules met tips. Bijvoorbeeld om beter te kunnen slapen, succesvol te veranderen en om te stoppen met roken.  
 • U vindt Mirro in MijnVvAAZorgverzekering. Maak daar een account aan en u kunt direct starten.

Informatie en voorwaarden

Algemene regels en vergoedingen VvAA Zorgverzekering 2024

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat de vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze service­pagina.

VvAA Zorgverzekering
030 639 64 00
Bel ons
Chatten
Chat met medewerker
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen