Zorgfit

Aanvullende zorgverzekering

Gratis voor u veel extra’s

Met Zorgfit krijgt u extra dekkingen voor fysio­therapie, psycho­logische zorg en preven­tieve zorg. Zo helpen wij u om fit en productief te blijven.

Zorgfit is exclusief voor de verzekeringnemer. En geldt niet voor eventuele meeverzekerden op de polis.

Gezondheidscheck

Gratis of € 100 vergoeding

Meer informatie

Trainingen bij stress

Vergoeding van € 500

Meer informatie

Fysiotherapie

3 gratis behandelingen

Partners Zorgfit

Voor Zorgfit werken we samen met geselecteerde partners: 

  • Gezondheidschecks: GRIP, niped& en TIGRA 
  • Online coaching: HeyCoach
  • Programma 'Overgang en hormonen': Ook leuke meisjes worden vijftig
  • Hardloop­therapie: gecertificeerde running­therapeuten aangesloten bij de Beroeps­vereniging Running­therapie Nederland (BRTN)
  • Online zelfhulp­modules: Mirro

Let op: U kunt niet alle gezondheids­checks of preventieve programma’s in één kalenderjaar doen. Check hiervoor de regels en vergoedingen Zorgfit.

Gezondheids­check

Wilt u inzicht in uw energie- en stressniveau, risico’s? En wat u kunt doen om uzelf beter te voelen? Check dan online uw mentale gezondheid. Of doe een APK van uw lichaam met een check van uw fysieke gezondheid. Dat kan zowel online als op een locatie bij u in de buurt.

Werkstress gerelateerde trainingen en cursussen

Heeft u een conflict op uw werk, ervaart u stress of is uw werk-privé balans zoek? Kies dan voor een werk­stress gerelateerde training en/of cursus waarmee u actief met uzelf aan de slag gaat. Hiervoor krijgt u een vergoeding van maximaal € 500.

Online coachings­traject

Running­therapie

Individuele of groeps­coaching

Overgangs­klachten aanpakken

Fysiotherapie

Vanuit Zorgfit vergoeden we 3 extra behandelingen van een fysiotherapeut. Bovenop de gekozen dekking in uw aanvullende zorgverzekering

Psychologische zorg

Bij Zorgfit krijgt u een vergoeding van € 250 vergoeding voor extra psychologische zorg. Het aantal afspraken is afhankelijk van de duur van het consult en het tarief dat de psycholoog rekent.

Heeft u de aanvullende verzekering Optimaal of hoger? Dan komt deze vergoeding voor extra psychologische zorg bovenop uw 'normale' dekking.

Meer informatie

Online zelfhulp­modules

Gebruik de online opstaphulp van Mirro om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. Ook raadzaam voor preventie. U heeft toegang tot ruim 20 gratis modules gericht op uiteenlopende thema’s, zoals piekeren, stress, overmatig smartphonegebruik, mantelzorg, omgaan met een chronische ziekte en zelfbeeld.

Bekijk ook de handige tips in de modules. Bijvoorbeeld om beter te kunnen slapen, succesvol te veranderen en om te stoppen met roken.  

Meer informatie

Mirro vindt u in MijnVvAAZorgverzekering. Maak daar een account aan en start direct.

Informatie en voor­waarden

Vergoedingenoverzicht VvAA Zorgverzekering 2024

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat de vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze service­pagina.

VvAA Zorgverzekering
030 639 64 00
Bel ons
Chatten
Chat met medewerker

VvAA Zorgverzekering

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen