Zorgfit

VvAA Zorgverzekering

Man met VvAA Zorgfit bij de fysiotherapeut

Heeft u een basis- én aanvullende Zorgverzekering van VvAA? Zorgfit krijgt u er dan als extraatje gratis bij. Met extra dekkingen voor fysiotherapie, psychologische zorg en preventieve zorg. Zo helpen wij u om fit en productief te blijven.

Waar kunt u op rekenen?

 • Extra fysiobehandelingen en psychologische zorg
  In de zorgverzekering zijn fysiobehandelingen en psychologische zorg gewilde dekkingen. Met Zorgfit krijgt u daarom 3 fysiobehandelingen extra vergoed, bovenop de gekozen aanvullende verzekering. Ook kunt u rekenen op een extra vergoeding van € 250 voor psychologische zorg.
 • Jaarlijks een persoonlijke gezondheidscheck
  Jaarlijks kunt u gebruikmaken van een bijdrage van € 100 voor een persoonlijke gezondheidscheck. Dit kunt u zelf declareren bij de VvAA Zorgverzekering. 
 • Trainingen voor stressbestendigheid
  Jaarlijks € 500 vergoeding voor preventieve cursussen mentale fitheid of zelfmanagement. Deze cursussen maken u stressbestendiger en weerbaarder. Zo kunt u beter omgaan met moeilijke periodes. U kunt ook gebruikmaken van de zelfhulpmodule Mirro.

Let op

De aanvullende verzekering Zorgfit geldt in 2023 alleen voor de verzekeringnemers van de VvAA Zorgverzekering. Niet voor eventuele meeverzekerden op de polis.

Over Mirro als zelfhulpmodule

 • Een online opstaphulp om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. Ook als preventie.
 • Met modules gericht op specifieke en uiteenlopende thema’s, zoals piekeren, stress, overmatig smartphonegebruik, mantelzorg, omgaan met een chronische ziekte en zelfbeeld.  
 • U vindt ook modules met tips. Bijvoorbeeld om beter te kunnen slapen, succesvol te veranderen en om te stoppen met roken.  
 • U vindt Mirro in de MijnVvAAZorgverzekering. Maak daar een account aan en u kunt direct starten.

Informatie en voorwaarden

Algemene regels en vergoedingen VvAA Zorgverzekering 2023

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat de vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze service­pagina.

Zorgverzekering
030 639 64 00
Bel ons
Servicepagina
Veelgestelde vragen
Chatten
Chat met medewerker