Betalen

VvAA Zorgverzekering

Hoe kunt u uw premie betalen?

  1. Automatische incasso

    U geeft ons toestemming om nota's automatisch van uw rekening te incasseren. U hoeft zelf niets te doen. Uw zorgpremie wordt afgeschreven rond de 29e van de maand voorafgaand aan de periode waarvoor u zorgpremie betaalt. Bent u het oneens met een betaling? Dan kunt u deze binnen 30 dagen via uw bank ongedaan maken.
  2. AcceptEmail

    U betaalt via AcceptEmail. Dat betekent dat u per e-mail een digitale acceptgiro van ons ontvangt voor zorgkosten en uw zorgpremie. Als u deze opent en op de knop 'betalen' klikt, betaalt u snel en veilig via iDEAL. Voor uw zorgpremie ontvangt u rond de 10e van de maand een digitale acceptgiro van ons via e-mail.
  3. iDEAL

    Heeft u openstaande facturen? Deze kunt u eenvoudig betalen met de iDEAL-betaalknop in MijnVvAAzorgverzekering. U gaat dan naar de beveiligde omgeving van uw bank om de factuur direct te betalen.

Wij helpen graag

Bel ons voor uw vragen over de VvAA Zorg­verzekering. We zijn bereik­baar op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat uw vraag over iets anders, bekijk dan onze Service­pagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen
Bekijk de servicepagina
Telefonisch contact
030 639 64 00
E-mail
sc@vvaazorgverzekering.nl
MijnVvAAZorgverzekering
Zelf regelen

VvAA Zorgverzekering

VvAA ZorgverzekeringPremie berekenenBasisverzekeringAanvullende verzekeringenTandverzekeringenOntzorgplusZorg op reisMijnVvAAZorgverzekering