VvAA Legal

Hét advocatenkantoor met hart voor de zorg

Jurist zit met adviseurs aan tafel in kantoor

VvAA Legal is hét advocatenkantoor van Nederland met hart voor de zorg. Al jarenlang staan wij zorgprofessionals en zorgorganisaties bij met juridisch advies en bijstand. Zowel met als zonder VvAA Rechtsbijstandverzekering helpen wij u graag.

Contact opnemen

Snel naar

Juridische zaak aanmeldenContact met Juridische servicedeskMeer informatie over onze advocaten

Onze dienst­verlening

Zakelijk

Met onze juridische dienstverlening zijn wij er voor zowel kleine als grote zorgorganisaties en beroepsorganisaties.

Bekijk dienstverlening

Particulier

Blijf op de hoogte

Lees artikelen geschreven door onze juristen en advocaten.

Juridisch advies van VvAA Legal
3 mei 2023
  • 3 mei 2023
  • Leestijd 2 min

Samenwerking in de zorg: een juridische spagaat

Samenwerking tussen zorgaanbieders is een actueel onderwerp, zeker met de komst van het Integraal Zorgakkoord. Tegelijkertijd horen ondernemingen volgens de Mededingingswet niet samen te werken, maar te concurreren. Het lijkt een juridische spagaat voor zorgaanbieders die (regionaal) willen samenwerken. Experts van VvAA Legal bespreken de juridische grenzen en mogelijkheden in het gratis webinar Gezondheidsrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk.

Bekijk alle artikelen

Vacatures

Wij begrijpen waar zorgverleners in Nederland hoofdpijn van krijgen. Daarom vertrouwen onze kritische leden op de deskundigheid en jarenlange ervaring van onze juristen.

Werken bij VvAA Legal

Bij VvAA Legal werk je vanuit de inhoud, gericht op de relatie en met lef. Dat doe je samen met je toekomstige collega's op alle belangrijke aandachtsgebieden in de gezondheidszorg.

Bekijk alle vacatures

Twee VvAA collega's lachend samen in overleg, positieve sfeer

Vragen?

Adies nodig van een jurist of wilt u meer informatie over VvAA Legal? Bel op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur met onze Juridische servicedesk.

Wilt u een zaak aanmelden? Dit doen we op declaratiebasis. Of spreek de dekking aan van uw VvAA rechtsbijstandverzekering.

Juridische servicedesk
030 247 49 99
Bel ons
Juridische zaak
Online