Zorg op reis

VvAA Zorgverzekering

Onbezorgd op reis

Heeft u spoedeisende medische hulp nodig in het buitenland, dan wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan. Met de aanvullende verzekering Zorg op reis krijgt u, wat er ook aan de hand is en waar ook ter wereld, volledige zorgvergoeding.

Maximale reisduur

U bent verzekerd als u voor maximaal 180 dagen naar het buitenland vertrekt. Waarmee moet u rekening houden?

  • De maximale reisduur van 180 dagen geldt ook als u voor deze periode in het buitenland gaat werken, maar officieel in Nederland blijft wonen én in Nederland voor de basisverzekering verzekerd blijft.
  • Vertrekt u voor langere tijd, voor werk, vakantie of welke reden dan ook? Dan bent u niet verzekerd, ook niet de eerste 180 dagen. Tussentijds even in Nederland zijn maakt dit niet anders.

Vergoeding zorgkosten buitenland

Met de Zorgverzekering Basis krijgt u in het buitenland alleen het Nederlandse tarief van de zorgkosten vergoed. Maar in bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zwitserland kan een behandeling tot vijf keer duurder zijn dan in Nederland. Het verschil moet u zelf bijbetalen. Daarom bieden wij u de aanvullende verzekering Zorg op reis.

Voordelen

  • Alle spoedeisende medische kosten volledig vergoed, waar u ook bent

  • Vergoeding kosten repatriëring, eerder terugkomen, opsporing en redding

  • Altijd dekking, dus ook als u op de piste staat of stage loopt in het buitenland

  • Uniek: ook voor geplande zorg van een medisch specialist in een ziekenhuis in België en Duitsland

  • Eén aanspreekpunt: VvAA Artsen Alarm Service

Zorg op reis

  • Voor € 3,30 per maand
  • Inclusief 12% collectieve ledenkorting
Bereken uw premie

Voorkom dubbele dekking

Om dubbele dekking met uw reisverzekering te voorkomen is het verstandig de dekkingen met elkaar te vergelijken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde modules van uw reisverzekering, zoals voor medische kosten, uit te zetten.

Informatie en voorwaarden

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat de vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze service­pagina.

Zorgverzekering
030 639 64 00
Bel ons
Servicepagina
Veelgestelde vragen
Chatten
Chat met medewerker