Maximale vergoedingen

Zorgverzekering

Verzekerd van de best mogelijke zorg

Met uw VvAA Zorgverzekering kiest u zelf uw zorgverlener en ziekenhuis. Voor enkele zorgsoorten geldt een uitzondering. Houd daarbij rekening met maximale vergoedingen als u naar een zorgverlener zonder contract met ons gaat.

Wel een contract met VvAA

Met veel zorgverleners hebben we een contract. Daarmee zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk toegang heeft tot zorg van hoge kwaliteit voor de juiste prijs.

Benieuwd of uw zorgverlener een contract met ons heeft? Check de VvAA Zorgzoeker. Daarin vindt u altijd de actuele status.

Verzekerd van de best mogelijke zorg met de VvAA Zorgverzekering

Geen contract met VvAA

Hanteert uw zorgverlener zonder contract met ons marktconforme tarieven? Dan krijgt u veelal nog steeds een volledige vergoeding voor verzekerde zorg. Houd bij enkele zorgsoorten wel rekening met maximale vergoedingen.

Wij helpen u graag

Wilt u een volledige vergoeding? Ga dan naar de VvAA Zorgzoeker voor een gecontracteerde zorgverlener. U kunt ook contact opnemen met één van onze zorgconsulenten. 

Hardheidsclausule

Belemmeren hoge kosten uw zorgkeuze, dan kunt u via e-mail een beroep doen op de hardheidsclausule voor wijkverpleging en ggz zonder contract. Geef in uw verzoek aan dat u een 'Verzoek hardheidsclausule’ doet. Leg ook uit waarom u een hogere vergoeding nodig heeft.

Maximale vergoedingen

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 9.00 en 17.30 uur. Kies voor optie 2. Of doe een terugbelverzoek.

Zorgconsulent
Terugbelverzoek
Bel mij terug
Zorgconsulent
030 639 6411

VvAA Zorgverzekering

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen