Gezondheidsverklaring

Zorgverzekering

Tandplus C, Optimaal en Top

Ieder VvAA-lid kan de VvAA Basis­verzekering afsluiten. Dat geldt ook voor de aan­vullende ­ver­zeke­ringen Start, Plus, Ontzorgplus, Zorg op reis en onze Tand­ver­zekeringen: Tandplus A, Tandplus B en Tand Preventief. 

Samen houden we de zorg betaalbaar

Bij Tandplus C, Optimaal en Top moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen. Dat doen we omdat de prijs-kwaliteit­verhouding van deze aanvullende verzekeringen niet vergelijk­baar is met wat andere zorg­verzekeraars aanbieden.

Let op: Op basis van uw antwoorden in de gezondheids­verklaring kunnen wij u een andere aanvullende verzekering aanbieden dan uw keuze.

Interesse in Excellent?

Deze aanvullende verzekering met de gunstigste dekkingen kunt u alleen telefonisch aanvragen. Bel daarvoor op werkdagen met 030 639 64 00. Wij helpen u graag.

Verzekerd van de best mogelijke zorg met de VvAA Zorgverzekering

VvAA Ontzorgplus

Stel, u krijgt een zwaar on­geval of wordt lang­durig ziek. Met de aan­vullende ver­zeke­ring Ontzorgplus verzekert u zich van de beste regel­hulp bij nood­situaties en voor­komt u on­ver­wacht hoge kosten.

Meer over Ontzorgplus

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat de vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze service­pagina.

VvAA Zorgverzekering
030 639 64 00
Bel ons
Chatten
Chat met medewerker

VvAA Zorgverzekering

VvAA Zorgverzekering
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen