Voor de pers

Over VvAA

Persberichten

Bekijk onze actuele persberichten

Bart Janknegt en Willem Veerman
Personeels­tekort zorg hoeft er niet te zijn

Bent u journalist?

Wij helpen graag. Bel voor vragen of meer informatie met Manel Vrijenhoek. Of stuur een e-mail.

Geen journalist of vertegenwoordiger van de media? Bel dan met onze leden­service, bereikbaar op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Of kijk eerst even op onze servicepagina.

Manel Vrijenhoek
06 43 54 94 34
Bel ons
Corporate communicatie
manel.vrijenhoek@vvaa.nl

Archief

Bekijk onze overige persberichten

Miranda Hendriks - Lid hoofddirectie CFRO bij VvAA
16 januari 2023
Leestijd 1 min

Miranda Hendriks toegetreden tot Raad van Toezicht Ziekenhuis St Jansdal

Miranda Hendriks is toegetreden tot de Raad van Toezicht van Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Binnen de Raad van Toezicht zal Miranda ook zitting hebben in het Audit en Risk Committee (ARC), waar zij toezicht houdt op de jaarlijkse financiële verslaglegging van het ziekenhuis. Deze nevenfunctie vervult zij naast haar functie als lid van de Hoofddirectie van VvAA.

VvAA en Rijnstate tekenen een strategische samenwerking op het gebied van medische aansprakelijkheid.
13 december 2022
Leestijd 2 min

VvAA en Rijnstate gaan strategische samenwerking aan op medische aansprakelijkheid

Per 1 januari 2023 brengt Rijnstate de medische aansprakelijkheidsverzekering onder bij VvAA. Daarmee breidt VvAA haar leidende rol op het gebied van medische aansprakelijkheid verder uit. Individuele zorgprofessionals, groepspraktijken en klinieken konden al jarenlang bij VvAA terecht voor een verzekering en de expertise van VvAA op het gebied van klachten en claims. Nu VvAA sinds enige tijd ook een medische aansprakelijkheidsverzekering voor ziekenhuizen biedt, gaat ook het Rijnstate een strategische samenwerking met VvAA aan.

Bram Kamerling, directeur Advies & Diensten VvAA en Astraia Rühl, directeur KNMG, ondertekenen het verlengings- en uitbreidingscontract van de samenwerking
24 november 2022
Leestijd 1 min

VvAA en KNMG verlengen samenwerking op trainingsaanbod

VvAA en KNMG hebben hun vijfjarig samenwerkingsverband op het gebied van trainingen met drie jaar verlengd. Ook breiden de partners het bestaande aanbod uit met nieuwe trainingen die aansluiten bij het veranderende zorglandschap en de verschillende fases in de carrière van de arts. Door het brede aanbod van opleidingen, trainingen en coachingstrajecten, geeft deze samenwerking artsen allerlei handvatten om hun werk met plezier en kunde uit te oefenen.

Still uit campagnevideo VvAA 'Meeleven'
21 september 2022
Leestijd 1 min

VvAA start Meeleef-campagne

Vandaag start de nieuwe VvAA-campagne. Deze campagne is te zien op social media en in de Volkskrant, en te horen op de radiozenders NPO2 en 3FM. Met de campagne richt VvAA zich op zowel de individuele zorgprofessionals als op zorgorganisaties in de breedste zin.

Nathan Hutting
22 juni 2022
Leestijd 1 min

Nathan Hutting benoemd tot bestuurslid Vereniging VvAA

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging VvAA heeft fysiotherapeut Nathan Hutting gisteravond tijdens de 103e ALV benoemd tot lid van het bestuur. Hij volgt daarmee fysiotherapeut JanDiet Berendsen op die zijn maximale termijn als bestuurslid heeft bereikt.

Willem Veerman
1 juni 2022
Leestijd 1 min

Willem Veerman benoemd tot voorzitter Vereniging VvAA

Het bestuur van Vereniging VvAA heeft Willem Veerman per 1 juni 2022 benoemd tot voorzitter. Hij vervult deze functie al ad interim vanuit zijn vice-voorzitterschap sinds 6 oktober 2020. Thomas Schok Rivera Gálvez volgt Willem op als vice-voorzitter.

Naar nieuws en meer persberichten

Volg VvAA op social media

Nieuws en achtergronden over VvAA en ontwikkelingen gerelateerd aan VvAA vindt u ook terug via onze social media accounts:

Direct naar

Organisatie

Vereniging en Groep
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen