Voor en door leden

VvAA is naast adviseur, verzekeraar en financieel dienstverlener ook volop actief als netwerkpartner en ledencollectief. Samen met u pakken we belangrijke thema's op, zoals regeldruk, preventie en bezieling. Daarnaast organiseren we ledenactiviteiten en -voordeel.  BNR Zorgdebat 10 okt.

Ledenplein

welkom

Grootste zorgnetwerk van Nederland

U ondersteunen bij uw beroep; dat is de kern van ons bestaan. Zorgen wegnemen die u kunnen belemmeren bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij opereren in het hart van de gezondheidszorg en vormen met zo'n 120.000 van uw collega's het grootste zorgnetwerk van Nederland. Brengen zorgprofessionals bij elkaar, organiseren kennisbijeenkomsten en ondersteunen initiatieven die de zorg beter willen maken. 

Op de hoogte blijven?

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van zaken die u én uw beroep in de zorg raken. Bent u VvAA-lid, dan ontvangt u ook maandelijks het magazine Arts en Auto.


BNR/VvAA Zorgdebat


Aan de hand van verschillende thema’s faciliteert VvAA het debat onder haar leden. We zenden onder andere drie keer per jaar in samenwerking met BNR Nieuwsradio live een zorgdebat uit. Met actuele relevante onderwerpen in de zorg, onder de scherpe begeleiding van Harmke Pijpers. Het volgende debat vindt plaats op 10 oktober 2017 en gaat over fraude. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.