Inloggen

VvAA verzekeringen

Persoonlijke aandacht en uitstekende service staan bij ons centraal. Of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U wilt dat alles soepel en snel geregeld is. Met een dekking die volledig is toegespitst op uw leven als zorgverlener. 

Bekijk alle verzekeringen


030 247 47 89     Contact via e-mail        Inloggen MijnVvAA       Schade melden


Overzicht van alle verzekeringen

Tip: Blijf op de hoogte van zaken die u én uw beroep in de zorg raken. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

MijnVvAA - op de momenten dat het u uitkomt

De dekking van uw verzekering wijzigen, een schade melden, een factuur nakijken of een adreswijziging doorgeven. Dit en meer regelt u gemakkelijk, veilig en snel in uw persoonlijke MijnVvAA-omgeving. Op de momenten dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend.

Heeft u nog geen toegang tot Mijn VvAA? Vraag het dan nu aan!


Direct een account aanvragen

Persoonlijke aandacht en best mogelijke service

Uw tijd als zorgverlener is kostbaar. Bij VvAA begrijpen we dat heel goed. Daarom ervaren al meer dan 75.000 klanten bij ons persoonlijke aandacht en uitstekende mogelijke service.

Of het nu gaat om een autoverzekering, een inboedelverzekering of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U wilt dat alles soepel en snel geregeld is. Met een dekking die volledig is toegespitst op uw leven als zorgverlener.

Daarom is al uw medische apparatuur gewoon meeverzekerd bij onze autoverzekering. En ligt uw medisch apparatuur in uw huis? Dan is ook die meeverzekerd bij de inboedelverzekering. Ook al hebt u het gehuurd.

Korting voor jonge professionals

Hebt u maximaal 5 jaar geleden direct na uw middelbare school uw eerste studie aan het hbo of wo afgerond? Dan krijgt u als jonge professional een aantrekkelijke korting op de premie van uw verzekering.

Keurmerk klantgericht verzekeren VvAA Verzekeraarsinbeeld
Annemarie van der Dussen | VvAA

Vragen? Ik zit voor u klaar!

" Ik help u graag met al uw vragen over verzekeringen bij VvAA. Of het nu gaat om uw autoverzekering of arbeidongeschiktheidsverzekering: Ik kijk graag samen met u wat het beste bij uw situatie past. "

Annemarie van der Dussen - Ledenadviseur VvAA

Contact