Inloggen

Opleidingen speciaal voor u als zorgverlener

Verrijk de niet-medische kant van uw vak met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA. U kunt kiezen uit een divers opleidingsaanbod dat volledig aansluit op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg.
Bekijk alle trainingen

Opleidingen & trainingen

Ontwikkel uzelf, uw team én uw praktijk

Wilt u graag effectiever communiceren? Beter omgaan met uw beschikbare tijd? Of uw persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Onze trainingen helpen u met het ontwikkelen van diverse niet-medische vaardigheden van uw vak. U gaat effectief aan de slag met uw vaardigheden én u krijgt de ruimte om kennis en ervaringen te delen met medecursisten: zorgprofessionals in de breedste zin van het woord. Hebben uw collega’s dezelfde leervraag, dan is ook een incompany training op maat mogelijk. Al onze trainingen zijn geaccrediteerd en worden jaarlijks getoetst en beoordeeld op kwaliteit.

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Al onze opleidingen en trainingen zijn geaccrediteerd
  • Deskundige trainers die gespecialiseerd zijn in de zorgsector
  • De trainingen hebben een interactieve insteek en zijn direct toepasbaar in de praktijk

Bekijk al onze opleidingen & trainingen

Een greep uit ons aanbod

Behoefte aan persoonlijk opleidingsadvies? 

Vindt u het lastig om te bepalen welke opleiding of training het beste bij u past? Onze opleidingsadviseurs staan voor u klaar en helpen u met het maken van de juiste keuze. Laat u vrijblijvend adviseren en vind de training die voor u geschikt is.

Neem contact op

Aanvullende informatie

Accreditatie

VvAA heeft een Beperkte Instellingsaccreditatie (BIA) voor bij- en nascholing op het gebied van management(organisatie), communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Accreditatie wordt aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) waar huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten onder vallen. Ook is VvAA geaccrediteerd met het Q-Keurmerk®: het keurmerk voor bij- en nascholing voor de tandheelkundige beroepsgroep. Zie de beschrijvingen van de cursussen voor de actuele status van de aanvragen en voor accreditatie bij overige beroepsverenigingen.

Inschrijving en facturatie

Heeft u een passende training gevonden? Fijn! Dan ontvangt u na registratie een bevestiging met meer praktische informatie over de training. Eén dag na de eerste trainingsdag sturen wij de factuur naar u op.

Annulering en reservelijst

Het kan gebeuren dat een training al vol is. Vanzelfsprekend krijgt u dan van ons een seintje: uiterlijk twee weken voor de training begint brengen we u hiervan op de hoogte. U wordt direct op de reservelijst geplaatst voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Heeft u zich toch bedacht of kunt u om een andere reden de training niet bijwonen? Tot 14 werkdagen na uw inschrijving kunt u, zonder een reden op te geven, de training annuleren. Zijn de 14 werkdagen al voorbij, dan geldt het volgende:

  • De annulering dient schriftelijk of via e-mail bij ons ingediend te zijn voordat de training is begonnen
  • Bij annulering tot een maand voor aanvang van de training bent u 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd, met een minimum van € 50,-
  • Bij annulering tussen een maand en twee weken voor aanvang van de training bent u 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd, met een minimum van € 50,-
  • Bij annulering korter dan 2 weken voor aanvang van de training dient u het volledige overeengekomen bedrag te betalen
  • Na aanvang van de training is annulering niet meer mogelijk, evenals bij een tussentijdse beëindiging geeft geen recht op terugbetaling
Bent u op het laatste moment verhinderd? Dan kan iemand anders natuurlijk altijd uw plek innemen.

Incompany trainingen

Alle trainingen kunnen ook incompany gegeven worden. Zijn er meer collega’s met een soortgelijke leervraag, dan komen wij graag naar u toe om een training op maat te verzorgen. De trainer zal vooraf contact opnemen om de leervraag en gewenste onderwerpen door te nemen. Samen met u bepalen we de meeste effectieve trainingsvorm, waarna we een offerte maken op basis van de groepsgrootte, wensen en het aantal dagen.

Wij werken samen met:

KNMG

Academie voor medisch specialisten | VvAA

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur of stuur ons een mail.