Werkgeverszaken

Hulp bij al uw werkgevers- en personeelszaken

Collega neemt op kantoor administratie door met zorgverlener

Heeft u hulp nodig bij uw werkgevers- en personeelszaken? Bij ons is veel mogelijk. Van arbeids­overeen­komsten opstellen, uw complete salaris- en personeels­admini­stratie verzorgen tot de ziek- en herstel­meldingen laten verzorgen die we ver­volgens direct in uw salaris­admini­stratie verwerken.

Aanvragen adviesgesprek

Direct naar

Mutaties doorvoerenZiek meldenMijnVvAA voor ledenSalarisapplicatie Nmbrs (Praktijkmanagers)Personeelsadvies

Waarom werkgevers­zaken uitbesteden?

  1. Gevolgen van ziekteverzuim en zwangerschaps- en bevallingsverlof voeren we automatisch door in uw salarisadministratie. Bijvoorbeeld inhouden wachtdagen, aanpassen reiskosten en/of salaris.
  2. We koppelen uw plannings-, praktijkmanagement- en urenregistratiesystemen voor optimaal gebruik in combinatie met ons salarissysteem.
  3. Mogelijkheid om uw (arbeids-)overeenkomsten en addenda door ons te laten opstellen.
  4. Uw salarisadministratie is in handen van specialisten met specifieke kennis van de cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen in de gezondheidszorg.
  5. U werkt met een vast team met vaste contactpersonen voor uw salarisverwerking. Ook voor uw vragen over loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en loonkostensubsidies.

Uw zaken goed geregeld

Alle werkgeverszaken voor uw praktijk op orde? Dat regelt u met onze hulp en ondersteuning op het gebied van salaris-/personeelsadministratie, verzuimadvies en HR-zaken.

Salarisadministratie en personeelsadministratie

Geen omkijken meer naar uw salaris- en personeelsadministratie? Vertrouw dan op de hulp en ondersteuning van onze specialisten.

Naar Salarisadministratie

Verzuimadvies: preventie, begeleiding en re-integratie

Personeelszaken

Onze dienstverlening

Verzuim

Salaris- en personeelsadministratie

Ontwikkelen