Gezondheidsvragen

VvAA Zorgverzekering

Noodzakelijke medische vragen

Ieder VvAA-lid kan de VvAA Basis­verzekering afsluiten. Dat geldt ook voor de aan­vullende ­ver­zeke­ringen Start, Plus, Optimaal, Ontzorgplus, Zorg op reis en onze Tand­ver­zekeringen: Tandplus A, Tandplus B en Tand Preventief. Bij Tandplus C, Top en Excellent zijn gezondheids­vragen van toepassing.

Let op: om aanvullende verzekeringen af te kunnen sluiten, moet u lid zijn van VvAA.

Samen de zorg betaalbaar houden

De meeste aan­vullende zorg­verzekeringen waarvoor medische vragen gelden hebben zeer uitgebreide dekkingen. De premies hiervan willen we voor iedereen betaal­baar houden. Daar­om is het mogelijk dat op basis van uw antwoorden wij u een alter­na­tief bieden voor de aan­vullende ver­zekering die u hebt gekozen.

VvAA Ontzorgplus

Stel, u krijgt een zwaar on­geval of wordt lang­durig ziek. Met de aan­vullende ver­zeke­ring Ontzorgplus verzekert u zich van de beste regel­hulp bij nood­situaties en voor­komt u on­ver­wacht hoge kosten.

Meer over Ontzorgplus

Wij helpen graag

Bel ons voor uw vragen over de VvAA Zorg­verzekering. We zijn bereik­baar op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat uw vraag over iets anders, bekijk dan onze Service­pagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen
Bekijk de servicepagina
Telefonisch contact
030 639 64 00
E-mail
sc@vvaazorgverzekering.nl
MijnVvAAZorgverzekering
Zelf regelen

VvAA Zorgverzekering

VvAA ZorgverzekeringPremie berekenenBasisverzekeringAanvullende verzekeringenTandverzekeringenOntzorgplusZorg op reisMijnVvAAZorgverzekering