Inloggen

Gezondheidsvragen zorgverzekering | VvAA

Gezondheidsvragen

VvAA zorgverzekering


Noodzakelijke medische vragen

Ieder VvAA-lid kan de VvAA basis­verzekering afsluiten. Dat geldt ook voor de aan­vullende ­ver­zeke­ringen Student, Start, Plus, Optimaal, OntzorgplusZorg op reis en de tandarts­ver­zekeringen: Tandplus A, Tandplus B en Tand Preventief. Bij Tandplus C, Top en Excellent zijn gezondheids­vragen van toepassing. Let op: om aanvullende verzekeringen af te kunnen sluiten, moet u lid zijn van VvAA.

Samen de zorg betaalbaar houden

De meeste aan­vullende zorg­verzekeringen waarvoor medische vragen gelden hebben zeer uitgebreide dekkingen. De premies hiervan willen we voor iedereen betaal­baar houden. Daar­om is het mogelijk dat op basis van uw antwoorden wij u een alter­na­tief bieden voor de aan­vullende ver­zekering die u hebt gekozen.

Wij helpen u graag

Bel ons voor uw vragen over de VvAA zorg­verzekering. Gaat uw vraag over iets anders, bekijk dan de service­pagina. We zijn bereik­baar op werk­­dagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Let op: op woensdag 27 april (Koningsdag) zijn wij gesloten.

Nieuw én uniek: VvAA ontzorgplus

Stel, u krijgt een zwaar on­geval of wordt lang­durig ziek. Met de aan­vullende ver­zeke­ring Ontzorgplus verzekert u zich van de beste regel­hulp bij nood­situaties en voor­komt u on­ver­wacht hoge kosten.

Meer over Ontzorgplus­
 
 
 Logo VvAA | VvAA
       Logo ONVZ | VvAA zorgverzekering     

VvAA werkt voor de VvAA zorgverzekering samen met partner ONVZ. Zij voeren de verzekering voor ons uit

scroll verder