VvAA Beroeps­­aan­sprake­lijk­heids­­verzekering

Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom onmisbaar.

Vrouwelijke chirurg opereert een patiënt in een operatiekamer van het ziekenhuis

Stem en steun

Bij VvAA krijgt u veel meer dan alleen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Want als maatschappelijk betrokken verzekeraar en dienstverlener voor zorgverleners én zorgorganisaties maken we onszelf ook sterk voor belangrijke ledenthema’s. In deze unieke combinatie zijn we al bijna 100 jaar de vertrouwde stem en steun van onze ruim 130.000 leden.

Kies uw beroep

HuisartsMedicus/Medisch specialistParamedicusGgz-professionalTandartsVerloskundigeDierenartsInstelling

Alles over klachten en claims

Een medische fout heeft vaak veel impact. Financieel en emotio­neel. Zo­wel voor de patiënt als voor u en uw ­organi­satie. Daarom helpen wij ook om uw beroeps­risico's goed te be­heersen. Bij­voor­beeld met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, pre­ven­tie, des­kun­dig ad­vies, cijfers, artikelen en professionele onder­steuning.

Naar Klachten en claims

VvAA Juridisch advies en rechtsbijstand

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen, soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten die weten wat er speelt in de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Naar Juridisch advies

Jurist zit met adviseurs aan tafel in kantoor

Rechtsbijstand-verzekering beroep

Met de beroepsrechtsbijstandverzekering bent u als zelfstandige verzekerd van ondersteuning door de juristen en advocaten van VvAA.
Lees meer

Rechtsbijstand-verzekering bedrijf

Rechtsbijstand-verzekering particulier

Vragen? Wij helpen graag

Bekijk de veelgestelde vragen op onze servicepagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen
Bekijk de servicepagina