Starten als zelfstandig verpleegkundige

Regel de zakelijke kant van het ondernemerschap

Je gaat beginnen als zelfstandig verpleegkundige. Dan wil je de zakelijke kant van het ondernemerschap goed regelen. Wij helpen je hierbij, bijvoorbeeld met de verzekering beroepsaansprakelijkheid. Zo kun jij doen waarin je het beste bent: professional in de zorg zijn.

Plan een oriëntatiegesprek

Wat moet je regelen?

Wist je dat je bij VvAA voor veel meer terecht kunt dan alleen verzekeringen? Bij ons vind je een breed aanbod producten en diensten, passend bij jouw situatie, doelen en wensen. Naast jezelf verzekeren tegen beroepsrisico's, vinden wij ook de AOV die het beste bij je past en brengen we je financiële administratie op orde.

Verzeker jezelf tegen beroepsrisico's

Als zelfstandig verpleegkundige werk je voor en met mensen. Dat brengt risico's met zich mee. Naast de VvAA Beroepsaansprakelijkheidverzekering, hebben we ook de VvAA Beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Zo ben je goed verzekerd voor de gevolgen van een (tucht)klacht of claim.

Stel je inkomen veilig met een AOV

Stel, je krijgt een ongeval, wordt lang­durig ziek, hebt psychische klachten of gaat met zwanger­schaps­verlof. Hoe zit het dan met je inkomen? Met een goede arbeids­ongeschikt­heids­verzekering (AOV) hoef je je geen zorgen te maken als je langere tijd niet kunt werken. Als tussen­persoon vinden wij de AOV die het beste bij jou past.

Breng je financiële administratie op orde

Als zelfstandig verpleegkundige heb je ook ondernemersverplichtingen. Denk aan facturen sturen, inkomsten en uitgaven bijhouden en je jaarstukken opstellen. Wij helpen je hierbij. We wijzen je de weg, geven tips, stellen je jaarrekening op en verzorgen je belastingaangifte. Zo houd je meer tijd over voor je cliënten.

Klaar voor jouw start

Krijg inzicht welke dekkingen en diensten het beste bij je aansluiten. Plan daarom een gratis adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Samen bekijk je jouw situatie in een persoonlijk gesprek. Zo helpen wij je met de praktische zaken voor een soepele start.

Ja, ik wil een gratis oriëntatiegesprek

Persoonlijk advies

In 30 minuten checken we samen jouw situatie. Dit doen we in een persoonlijk gesprek. Zo krijg je inzicht in wat nodig is om de zakelijke kant van het ondernemerschap goed te regelen.

Onze ledenadviseurs staan je met plezier te woord!

Warsha Balradj

Ledenadviseur

Barry Sanders

Ledenadviseur
startersadviseur

Ook interessant

Young professional verzekeringspakket

Speciaal voor starters in de zorg hebben wij het handige 3-in-1 verzekeringspakket. Als young professional ben je hiermee al vanaf € 10,75 per maand in één keer goed én voordelig verzekerd. Dit zit in het pakket:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reisverzekering
  • Inboedelverzekering
Naar het pakket
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen