Wijzigingen basisverzekering 2023

Zorgverzekering

Tussentijdse aanvullingen

Onze algemene regels en vergoedingen hebben we met terugwerkende kracht (vanaf 1 januari) verbeterd met een hardheidsclausule voor wijkverpleging en ggz zonder contract en een verhoging van de stroomkosten voor zuurstofapparaten.

Hardheidsclausule voor wijkverpleging en ggz zonder contract

Houd rekening met maximale vergoedingen als u kiest voor een niet-contracteerde zorgverlener in de wijkverpleging en/of ggz. Want u betaalt zelf het verschil als de behandeling meer kost dan u maximaal vergoed krijgt. Belemmeren de hoge kosten uw zorgkeuze, dan kunt u via e-mail een beroep doen op de hardheidsclausule.

Geef in uw verzoek aan dat u een 'Verzoek hardheidsclausule’ doet. Leg verder uit waarom u de hogere vergoeding nodig heeft.

Verhoging stroomkosten zuurstofapparaten

Ter compensatie van de hoge energiekosten verhogen wij de vergoeding van stroomkosten voor zuurstofapparaten. Van € 0,06 naar € 0,12 per uur per benodigd apparaat.

Wat wijzigt er?

In dit overzicht vindt u de belangrijkste wijzigingen in de basisverzekering per 1 januari 2023. We noemen alleen de wijzigingen die de voorwaarden voor uw zorgverzekering echt veranderen.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Gaat de vraag over iets anders dan de VvAA Zorgverzekering? Bekijk dan onze service­pagina.

VvAA Zorgverzekering
030 639 64 00
Bel ons
Chatten
Chat met medewerker

VvAA Zorgverzekering

VvAA Zorgverzekering
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen