Inloggen

Dit is VvAA

Als collectief van ruim 124.000 zorgverleners, is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. We laten de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s als vermindering van bureaucratie. Met kennis, diensten en advies bieden we ondersteuning, voor en door zorgverleners. Meer informatie

Collectief van 124.000 bevlogen zorgverleners

Willem Veerman en Freek Roelofs
Van en voor zorgverleners
124.000 zorgverleners zijn lid van Vereniging VvAA. Met elkaar zijn zij 100% aandeelhouder van VvAA Groep: een organisatie puur gericht op het ondersteunen van zorgverleners in elke fase van hun bestaan. Maak kennis met bestuur en directie.
 
Huisarts verwelkomt patiënt 360X200
Voordelen lidmaatschap
Als VvAA-lid krijgt u toegang tot relevante en unieke kennis over de zorg. Profiteer van specifieke en beroepsgerichte dienstverlening en participeer in een netwerk dat overstijgende onderwerpen aankaart.
Werken bij 360x200
Werken bij 
Met 800 collega’s doen we er alles aan om Nederland onbezorgde zorgprofessionals te geven. Wij zijn de individuele steun en collectieve stem van de zorgprofessional. Geïnteresseerd?
Eleonora van Dorst

Eleonora van Dorst

Gynaecologisch oncoloog

“Ik juich in toenemende mate toe dat er voor vakgenoten een maatschappelijke stem klinkt om onze veranderde rol in de maatschappij te ondersteunen en wat daar allemaal bij komt kijken.”

Jaap van der Horst

Jaap van der Horst

Zelfstandig huisarts

“Ik ben al lang lid en ik heb verzekeringen, boek af en toe een reis en ik lees natuurlijk met heel veel plezier Arts en Auto. Als ik een keer schade heb, dan word ik buitengewoon hartelijk, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.”

Nieuws