Inloggen

Dit is VvAA

Als collectief van ruim 125.000 zorgverleners, is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. We laten de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s als vermindering van bureaucratie. Met kennis, diensten en advies bieden we ondersteuning, voor en door zorgverleners. Meer informatie

Collectief van 125.000 bevlogen zorgverleners

Bestuur en Vereniging
125.000 zorgverleners zijn lid van Vereniging VvAA. Met elkaar zijn zij 100% aandeelhouder van VvAA Groep: een organisatie puur gericht op het ondersteunen van zorgverleners in elke fase van hun bestaan. 
Ledenthema
Bezield en succesvol kunnen werken, in een ondernemings- en werkvorm die bij u past. Deze behoefte vormt het uitgangspunt van de vier ledenthema's die VvAA's stem en steun voor zorgverleners bepalen. 
Samenwerkingspartners
Samenwerkingspartners
Om de stem en steun van zorgverlenend Nederland te kunnen zijn, werken we nauw samen met zorgverleners, beroepsorganisaties en andere (maatschappelijke) organisaties en verzekeraars.  
Nieuwsbrief
Kwaliteit en feedback
VvAA toetst op verschillende manieren de kwaliteit van haar dienstverlening en de tevredenheid en feedback van leden, voor een optimale dienstverlening. Lees verder voor resultaten, reacties en verbeterpunten.
Eleonora van Dorst

Eleonora van Dorst

Gynaecologisch oncoloog

“Ik juich in toenemende mate toe dat er voor vakgenoten een maatschappelijke stem klinkt om onze veranderde rol in de maatschappij te ondersteunen en wat daar allemaal bij komt kijken.”

Jaap van der Horst

Jaap van der Horst

Zelfstandig huisarts

“Ik ben al lang lid en ik heb verzekeringen, boek af en toe een reis en ik lees natuurlijk met heel veel plezier Arts en Auto. Als ik een keer schade heb, dan word ik buitengewoon hartelijk, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.”

Nieuws