Over VvAA

Collectief van 130.000 zorgprofessionals

Stem en steun

Wat in 1924 begon met 3 artsen, is in ons jubileumjaar uitgegroeid tot een collectief van ruim 130.000 zorgprofessionals. We zijn hun stem in het maat­schappelijk en politieke debat. Ook ondersteunen we bij alle rand­zaken rondom de gezondheidszorg. Daarmee kunnen zorg­professionals en hun zorgorganisaties zich richten op hun belangrijkste taak: de beste zorg verlenen aan patiënten.

Meer over ons

Graag vertellen we meer over onze organisatie, voor wie we er zijn en van welke exclusieve voordelen onze leden gebruik kunnen maken.

Kies een onderwerp waarover u meer wilt weten.

Organisatie

Vereniging en Groep

Werken bij VvAA

Bij VvAA staan we met 800 bevlogen teamspelers als één team achter onze 130.000 zorg­professionals en hun zorg­organisaties. Dat doen we als belangen­behartiger en maat­schappelijk betrokken dienst­verlener met één gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat onze leden zich op hun patiënten kunnen richten.

Bekijk alle vacatures

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws uit de zorgsector in uw inbox? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Jaap van der Horst, zelfstandig huisarts
Ik ben al lang lid en ik heb verzekeringen, boek af en toe een reis en ik lees natuurlijk met heel veel plezier Arts en Auto. Als ik een keer schade heb, dan word ik buitengewoon hartelijk, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Agenda

Webinars, vakbeurzen en congressen die we organiseren of aan deelnemen.

Bekijk de agenda

Dag van de Praktijkmanager

16 mei 2024

Congres voor praktijkmanagers uit de brede eerste lijn. VvAA is aanwezig met een stand en verzorgt de workshops 'Verzuim' (Michel Fortman en Marc d'Ancona) en 'Degelijke dossiervorming' (Sule Karagan). Ook verzorgt VvAA speedconsults over verzuim, het personeelsdossier en zzp-schap.

Locatie: Mariënhof, Amersfoort
Organisatie: Medisch Ondernemen

Meer informatie en aanmelden

Vragen?

Wij helpen graag. Stuur ons een bericht.

Corporate communicatie
communicatie@vvaa.nl
Verstuur e-mail
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen