Inloggen

Voordelen voor leden van VvAA

  • Krijg toegang tot relevante en unieke kennis over de zorg
  • Profiteer van onze producten en diensten speciaal voor zorgverleners
  • Participeer in een netwerk dat overstijgende thema's op de agenda zet
Word lid

VvAA-lidmaatschap

Speciaal voor u als zorgprofessional

Waar sluit u zich bij aan?

Als collectief vormt VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door een arts, dierenarts en een tandarts die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 130.000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners.

Word lid ▸
Eleonora van Dorst

Eleonora van Dorst

Gynaecologisch oncoloog

“Ik juich in toenemende mate toe dat er voor vakgenoten een maatschappelijke stem klinkt om onze veranderde rol in de maatschappij te ondersteunen en wat daar allemaal bij komt kijken.”

Waarom lid worden?

Toegespitst opleidingsaanbod

U hebt keuze uit een aanbod van geaccrediteerde VvAA-opleidingen, Teamcoaching, de Academie voor Medisch Specialisten en studie- en congresreizen.

Relevante en unieke kennis

Het Platform Zó werkt de zorg deelt overzichtelijke, eenduidige en objectieve feiten over de Nederlandse gezondheidszorg. Speciaal voor VvAA-leden zijn verdiepende specials toegankelijk.

Exclusief ledenvoordeel

Met uw lidmaatschap ontvangt u ledenvoordeel op evenementen, opleidingen en reizen. Daarnaast ontvangt u 11x per jaar het magazine Arts en Auto, met daarnaast voor studenten 4x per jaar een eigen special.

Beroepsgerichte dienstverlening

VvAA is een vereniging van én voor zorgprofessionals. U profiteert van beroepsgerichte producten en diensten die we samen met onze leden en beroepsorganisaties ontwikkelen. 

Grootste zorgnetwerk Nederland

Het netwerk van VvAA bestaat uit ruim 125.000 leden. Samen pakken we beroepsgroep overstijgende thema's aan. Ontmoet elkaar tijdens thema-avonden, congressen en exclusieve ledenactiviteiten.

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors

Sinds 2009 werkt VvAA succesvol samen met Amref Flying Doctors aan een betere gezondheid in Afrika. Een natuurlijke samenwerking waarbij we kennis en ervaring uitwisselen.

Arts en Auto

Leden ontvangen maar liefst 11x per jaar het magazine Arts en Auto; bij student-leden ligt 4x per jaar een special op de mat. U leest er onder andere interviews met spelers uit het zorgveld, artikelen over de zakelijke kanten van het vak, reisreportages en lifestyleverhalen. Maar Arts en Auto is meer dan het magazine. Het is dé journalistieke ontmoetingsplaats voor leden, zowel online als offline.

Lees meer over Arts en Auto 

Leden over VvAA

Marcel Smolders

Marcel Smolders

Arts MBA, Partner SJMG Health Investments

“VvAA heeft een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Een heel kundige organisatie van professionals die exact weten wat er in de zorg gebeurt. Daardoor zijn ze steeds beter in staat om ondernemers in de zorg goed te informeren.”

Jaap van der Horst

Jaap van der Horst

Zelfstandig huisarts

“Ik ben al lang lid en ik heb verzekeringen, boek af en toe een reis en ik lees natuurlijk met heel veel plezier Arts en Auto. Als ik een keer schade heb, dan word ik buitengewoon hartelijk, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.”


Contributie

  • Studenten*: gratis tot één jaar na afstuderen, als je lid wordt tijdens je studie
  • Tot 67 jaar: € 39,- per jaar  
  • 67 jaar en ouder: € 24,- per jaar
Word lid ▸

* Studenten die een (para)medische opleiding volgen op hogescholen en universiteiten, en hierbij nog geen inkomen hebben.