Lid worden van VvAA

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Voor elke beroepsgroep, zelfstandig of in dienstverband, van student tot gepensioneerd. VvAA is er voor u en zo'n 120.000 andere medici, paramedici en zorginstellingen. Word lid en profiteer van alle voordelen van het lidmaatschap.

Word nu lid
 • Grootste zorgnetwerk van Nederland
  Het netwerk van VvAA bestaat inmiddels uit zo'n 120.000 leden. Dit beroepsgroepoverstijgende netwerk stelt u en ons in staat om kennis uit te wisselen en elkaar te versterken. We brengen u graag in contact met de andere leden van VvAA, tijdens netwerkbijeenkomsten in de regio, thema-avonden, congressen en exclusieve ledenactiviteiten.

 • Agenderen van thema’s
  Naast ledennetwerk en dienstverlener vervult VvAA ook nog een andere rol: het op de agenda zetten van maatschappelijke en politieke thema’s, belangrijk voor iedere zorgprofessional. Zoals behoud van de vrije artsenkeuze, ‘Ziel in de Zorg’ en ‘Toenemende macht van zorgverzekeraars’.

 • Ledenbelang op nummer 1
  ‘In dienst van de leden’ is ons leidende principe. Wij nemen u het werk naast het echte werk, en zorg naast de zorg graag uit handen. Zodat u elke dag bezield uw vak uit kunt oefenen. Zo heeft VvAA een van de beste schadeafhandelingen. Leden met een schadeverzekering ontvangen gratis hulp van de Artsen Alarm Service.

 • Samen met u
  VvAA is voortdurend in gesprek met haar leden. Zowel online als face-to-face. We hebben een studentenraad, een ledenredactieraad en regelmatig komen groepen leden bij elkaar die met ons meedenken over bijvoorbeeld opleiding en innovatie.

 • Al ruim 90 jaar advies, producten en diensten op maat
  VvAA is er, als enige in Nederland, alleen voor alle medici en paramedici; een vereniging van én voor u. Dit uit zich in producten en diensten die u nergens anders kunt krijgen; producten en diensten ontwikkeld samen met onze leden en beroepsorganisaties. Alleen op zorgprofessionals gericht en – waar mogelijk – beroepsgroepspecifiek.

 • Toegespitst opleidingsaanbod
  Geaccrediteerde VvAA-opleidingen, Teamcoaching, het CarrièreCentrum Zorg, de Academie voor Medisch Specialisten, studie- en congresreizen.

 • Voordeel met uw lidmaatschapspas
  Op vertoon van uw lidmaatschapspas ontvangt u ledenvoordeel op evenementen, opleidingen en reizen. Daarnaast ontvangt u 11x per jaar het magazine Arts en Auto, met daarnaast voor studenten 4x per jaar een eigen special.

 • Een uniek partnership met Amref Flying Doctors
  Sinds 2009 werkt VvAA succesvol samen met Amref Flying Doctors aan betere gezondheid in Afrika. Een natuurlijke samenwerking waarbij we kennis en ervaring uitwisselen, ondersteunen bij het werven van fondsen en aandacht vragen voor de programma’s van Amref en de gezondheidssituatie in Afrika.

Contributie vanaf 01-01-2016

Leden tot 30 jaar gratis
30-65 jaar € 39,- per jaar *
65 jaar en ouder € 24,- per jaar *
* Leden die betalen via automatische incasso ontvangen € 1,50 korting op bovengenoemde contributie.