Inloggen

Voordelen voor leden van VvAA

  • Krijg toegang tot relevante en unieke kennis over de zorg
  • Profiteer van specifieke en beroepsgerichte dienstverlening
  • Participeer in een netwerk dat overstijgende thema's op de agenda zet
Word lid

VvAA-lidmaatschap

Speciaal voor u als zorgprofessional

Waar sluit u zich bij aan?

Bij Vereniging VvAA zijn inmiddels ruim 123.000 zorgverleners aangesloten. Een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Bijvoorbeeld over het terugdringen van regeldruk en zorgadministratie. Of over de vraag 'hoe behoudt de zorgprofessional zijn bezieling?'. Tegelijkertijd zorgen we ook voor de juiste ondersteuning. In de vorm van relevante kennis en op uw situatie toegespitste dienstverlening. Ontwikkeld door en voor zorgverleners. Samen met u zorgt VvAA dat professionals onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Word lid ▸
Eleonora van Dorst

Eleonora van Dorst

Gynaecologisch oncoloog

“Ik juich in toenemende mate toe dat er voor vakgenoten een maatschappelijke stem klinkt om onze veranderde rol in de maatschappij te ondersteunen en wat daar allemaal bij komt kijken.”

Waarom lid worden?

Toegespitst opleidingsaanbod

U hebt keuze uit een aanbod van geaccrediteerde VvAA-opleidingen, Teamcoaching, het CarrièreCentrum Zorg, de Academie voor Medisch Specialisten en studie- en congresreizen.

Relevante en unieke kennis

Het Platform Zó werkt de zorg deelt overzichtelijke, eenduidige en objectieve feiten over de Nederlandse gezondheidszorg. Speciaal voor VvAA-leden zijn verdiepende specials toegankelijk.

Exclusief ledenvoordeel

Met uw lidmaatschap ontvangt u ledenvoordeel op evenementen, opleidingen en reizen. Daarnaast ontvangt u 11x per jaar het magazine Arts en Auto, met daarnaast voor studenten 4x per jaar een eigen special.

Beroepsgerichte dienstverlening

VvAA is een vereniging van én voor zorgprofessionals. U profiteert van beroepsgerichte producten en diensten die we samen met onze leden en beroepsorganisaties ontwikkelen. 

Grootste zorgnetwerk Nederland

Het netwerk van VvAA bestaat uit ruim 123.000 leden. Samen pakken we beroepsgroep overstijgende thema's aan. Ontmoet elkaar tijdens thema-avonden, congressen en exclusieve ledenactiviteiten.

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors

Sinds 2009 werkt VvAA succesvol samen met Amref Flying Doctors aan een betere gezondheid in Afrika. Een natuurlijke samenwerking waarbij we kennis en ervaring uitwisselen.

Arts en Auto

Leden ontvangen maar liefst 11x per jaar het magazine Arts en Auto; bij student-leden ligt 4x per jaar een special op de mat. U leest er onder andere interviews met spelers uit het zorgveld, artikelen over de zakelijke kanten van het vak, reisreportages en lifestyleverhalen. Maar Arts en Auto is meer dan het magazine. Het is dé journalistieke ontmoetingsplaats voor leden, zowel online als offline.

Lees meer over Arts en Auto 

Leden over VvAA

Marcel Smolders

Marcel Smolders

Arts MBA, Partner SJMG Health Investments

“VvAA heeft een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Een heel kundige organisatie van professionals die exact weten wat er in de zorg gebeurt. Daardoor zijn ze steeds beter in staat om ondernemers in de zorg goed te informeren.”

Jaap van der Horst

Jaap van der Horst

Zelfstandig huisarts

“Ik ben al lang lid en ik heb verzekeringen, boek af en toe een reis en ik lees natuurlijk met heel veel plezier Arts en Auto. Als ik een keer schade heb, dan word ik buitengewoon hartelijk, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.”


Contributie

  • Studenten: gratis tot één jaar na afstuderen 
  • Van 1 jaar na afstuderen tot 67 jaar: € 39,- per jaar  
  • Per 1-1-2020: 67 jaar en ouder: € 24,- per jaar
Word lid ▸