VvAA-lidmaatschap

Speciaal voor u als zorgprofessional

Vijf personen staan met een laptop, mapje en kopje buiten en lachen naar de camera.

Krijg toegang tot relevante en unieke kennis over de zorg, profiteer van onze producten en diensten speciaal voor zorgverleners en participeer in een netwerk dat overstijgende thema's op de agenda zet.

Word lid

Over VvAA

Als collectief vormt VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door een arts, dierenarts en een tandarts die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 130.000 leden en bestaan we inmiddels 100 jaar.

Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van regeldruk. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners.

Eleonora van Dorst, gynaecologisch oncoloog
Ik juich in toenemende mate toe dat er voor vakgenoten een maatschappelijke stem klinkt om onze veranderde rol in de maatschappij te ondersteunen en wat daar allemaal bij komt kijken.

Waarom lid worden?

Toegespitst opleidingsaanbod

U hebt keuze uit een aanbod van geaccrediteerde VvAA-opleidingen, teamcoaching en persoonlijke coaching.

Bekijk opleidingen en coaching

Arts en Auto

Leden ontvangen het magazine Arts en Auto en onze student-leden ontvangen een special. Het blad staat vol interviews met spelers uit het zorgveld, artikelen over de zakelijke kanten van het vak, reisreportages en lifestyleverhalen.

Maar Arts en Auto is meer dan een magazine. Het is dé journalistieke ontmoetingsplaats voor leden, zowel online als offline.

Lees meer over Arts en Auto

Man met dochter op de bank leest Arts en Auto
Marcel Smolders, arts MBA, Partner SJMG Health Investments
VvAA heeft een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Een heel kundige organisatie van professionals die exact weten wat er in de zorg gebeurt. Daardoor zijn ze steeds beter in staat om ondernemers in de zorg goed te informeren.

Contributie

Lidmaatschap

  • Studenten*: gratis tot één jaar na afstuderen, als je lid wordt tijdens je studie
  • Tot 67 jaar: € 46 per jaar
  • 67 jaar en ouder: € 29 per jaar

Word lid

Lees meer over de voorwaarden

* Studenten die een (para)medische opleiding volgen op hogescholen en universiteiten, en hierbij nog geen inkomen hebben.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen