Lid worden van VvAA

VvAA; de vereniging die ruim 120.000 zorgprofessionals met elkaar verbindt en u ondersteunt bij alles wat u afhoudt van de focus op uw patiënten. Een sterk collectief dat uw stem laat horen. Bijvoorbeeld over het terugdringen van regeldruk en zorgadministratie. Of over de vraag 'hoe behoudt de zorgprofessional zijn bezieling?' Samen met u zorgt VvAA dat zorgprofessionals onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen. 

Word nu lid
 • Relevante en unieke kennis
  Het Platform Zó werkt de zorg, dat VvAA samen met de Argumentenfabriek initieerde, deelt overzichtelijke, eenduidige en objectieve feiten over de Nederlandse gezondheidszorg. Een goed gesprek over de zorg kan tenslotte alleen gevoerd worden op basis van een juist en gemeenschappelijk beeld. Speciaal voor VvAA-leden zijn op app.zwdz.nl de verdiepende specials toegankelijk.

 • Grootste zorgnetwerk van Nederland
  Het netwerk van VvAA bestaat inmiddels uit zo'n 120.000 leden. Een netwerk dat namens u beroepsgroepoverstijgende thema's agendeert en aanpakt, zoals vvaa.nl/OntRegelDeZorg. We brengen u graag in contact met de andere leden van VvAA, tijdens netwerkbijeenkomsten, thema-avonden, congressen en exclusieve ledenactiviteiten.

 • Specifieke en beroepsgerichte dienstverlening
  VvAA is een vereniging van én voor u. Dit uit zich in producten en diensten die u nergens anders kunt krijgen; producten en diensten ontwikkeld samen met onze leden en beroepsorganisaties. Alleen op zorgprofessionals gericht en - waar mogelijk - beroepsgroepspecifiek.

 • Arts en Auto
  Leden ontvangen 11x per jaar het magazine Arts en Auto; bij student-leden ligt 4x per jaar een special op de mat. Maar Arts en Auto is meer dan het magazine. Het is de journalistieke ontmoetingsplaats voor leden, zowel online als offline. 

 • Toegespitst opleidingsaanbod
  Geaccrediteerde VvAA-opleidingen, Teamcoaching, het CarrièreCentrum Zorg, de Academie voor Medisch Specialisten en studie- en congresreizen.

 • Voordeel met uw lidmaatschap
  Met uw lidmaatschap ontvangt u ledenvoordeel op evenementen, opleidingen en reizen. Daarnaast ontvangt u 11x per jaar het magazine Arts en Auto, met daarnaast voor studenten 4x per jaar een eigen special.

 • Een uniek partnership met Amref Flying Doctors
  Sinds 2009 werkt VvAA succesvol samen met Amref Flying Doctors aan betere gezondheid in Afrika. Een natuurlijke samenwerking waarbij we kennis en ervaring uitwisselen, ondersteunen bij het werven van fondsen en aandacht vragen voor de programma’s van Amref en de gezondheidssituatie in Afrika.

Word nu lid ►


Contributie

 • Leden tot 30 jaar: gratis
 • 30-65 jaar: € 39,- per jaar *
 • 65 jaar en ouder: € 24,- per jaar *

* Leden die betalen via automatische incasso ontvangen € 1,50 korting op bovengenoemde contributie.