Partner in recht

Een jurist of advocaat voor uw zorgorganisatie

Twee medisch specialisten lopen samen door een ziekenhuis

Met uw zorgorganisatie wilt u voldoen aan alle wet- en regelgeving. Wetten veranderen regelmatig en ook juridische kwesties komen vaker voor dan u misschien denkt. VvAA kan uw organisatie bijstaan met deskundige juristen en advocaten. Dat doen we als úw Partner in recht.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • Voor de langere termijn een vast aanspreekpunt voor juridisch advies en ondersteuning: uw eigen bedrijfsjurist op afstand of in-house.

  • Onze ervaren juristen en advocaten hebben specifieke kennis van de zorg en van uw organisatie.

  • Van preventie tot en met procederen: tijdens het hele traject staan wij u bij.

Wat is het?

Met VvAA Partner in recht haalt u een jurist of advocaat van VvAA in huis voor de langere termijn. De advocaat of jurist is uw vaste sparringpartner die u structureel ondersteunt en adviseert: reactief én proactief.

Zo blijft u op de hoogte van wetswijzigingen en kunt u altijd sparren over juridische kwesties met een specialist. Op deze manier blijft uw kennisniveau op peil en verkleint u risico’s. Ook wanneer u wetgeving wilt implementeren in uw organisatie of wanneer beleid moet worden aangepast aan juridische ontwikkelingen, staat uw eigen jurist of advocaat voor u klaar.

Meer informatie aanvragen

De advocaat of jurist via VvAA Partner in recht is uw vaste sparringpartner tijdens het hele juridische traject: van preventie tot en met procederen.

Vragen?

Wilt u meer informatie over VvAA Partner in recht? We denken graag met u mee.

Bel onze Juridische servicedesk op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Of vul het contactformulier in.

Juridische servicedesk
030 247 49 99
Bel ons
Contactformulier
Online
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen