Voor alle zorgorganisaties

De zorg leeft. En wij leven mee. Daarom staan we klaar voor uw zorgorganisatie. Dag in, dag uit. We helpen u met het behouden van een gezonde bedrijfsvoering, het bereiken van een gezonde werk-privébalans voor uw werknemers en ondersteunen u bij kwesties als personeelsverzuim. Van praktijk tot maatschap en van zorginstelling tot ziekenhuis. Wij helpen u graag.

Waarbij kunnen we u zoal helpen?

Tevreden zorgprofessionals nemen de tijd om samen even koffie te drinken en bij te praten.
Gezonde werk-privébalans voor uw werknemers

Uw zakelijk partner in de zorg

Wij zetten alles op alles om u en uw onderneming op vele fronten te ondersteunen. Van advies over en beheer van uw zakelijke verzekeringen tot aan het realiseren van duurzaam inzetbare medewerkers. We nemen zaken uit handen waar u geen zorgen over wilt, zodat u zich kunt richten op de zorg voor uw patiënten en medewerkers.

Waar kunt u op rekenen?

  • Uw producten en diensten onder één dak
  • Persoonlijk adviseur met ervaring in het zorgveld
  • Maatwerk voor iedere onderneming en praktijk

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

In een eerste gesprek bespreekt onze adviseur met u de wensen en uitdagingen van uw zorgorganisatie. Een oriëntatiegesprek is volledig vrijblijvend. 

Gesprek aanvragen

Zorg voor de care

Wij nemen zaken uit handen

VvAA is er niet alleen voor zorgprofessionals in de curatieve zorg, maar ook voor alle verpleegkundigen, verzorgenden en instellingen in de care. We helpen bij het werk naast het echte werk: zorg verlenen. Met verzekeringen, juridisch advies, salaris- en werkgeversadministratie, HR-diensten, verzuimadvies en coaching.

Meer over Zorg voor de care

Care thuiszorg verpleegkundige of verzorgende helpt patiënt of cliënt thuis

Juridische zaken

Hulp nodig bij een juridisch vraagstuk?

Ook in uw zorgorganisatie of praktijk komen ongetwijfeld juridische vraagstukken voorbij. Wat doet u bijvoorbeeld bij een klacht of claim? Hoe voorkomt u dit? En wat is nodig om te voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving? Of u nu een eenmalige hulpvraag heeft of behoefte heeft aan juridische ondersteuning op lange termijn: onze deskundige juristen en advocaten staan voor u klaar.

Meer over Juridische zaken

Een VvAA advocate adviseert een werkgever in de zorg.

Werkgevers- en personeelszaken

Hulp nodig bij uw administratieve verplichtingen, HR-zaken en werkgeversverzekeringen? Van het opstellen van arbeids­overeen­komsten tot het verzorgen van uw complete salaris- en personeels­admini­stratie. Wij helpen u graag.

Bekijk werkgeverszaken

Verzekeringen

Aansprakelijkheid beroep

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Advies zakelijk
030 247 40 50
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen