Financiële adviesservice

Uw financiën altijd tot in de puntjes geregeld

Persoonlijk Financieel Advies - Een vrouw en een man praten achter hun laptop

Financiële advies­service helpt u uw toekomst­dromen te realiseren. Dat begint bij inzicht, overzicht en een goede strategie. We maken samen met u de balans op, monitoren ontwikkelingen en sturen zo nodig bij.

Verkennend gesprek aanvragen

Voordelen

Met onze financiële adviesservice gaat u goed voorbereid de toekomst tegemoet. Omdat u een abonnement heeft, kunt u altijd met vragen over uw persoonlijke financiën bij ons terecht. Wanneer u maar wilt. Uw vaste en onafhankelijke adviseur is uw aanspreekpunt en gaat ook regelmatig proactief het gesprek met u aan. Hij kent uw situatie als geen ander én houdt rekening met uw totale plaatje.

U krijgt inzicht in uw persoonlijke financiële situatie, die wij voor u optimaliseren en up-to-date houden. Uiteraard krijgt u deskundig advies op maat en sluiten we voor u producten af bij geselecteerde aanbieders. Kortom, wij zorgen voor advisering, bemiddeling én het beheer.

  • Inzicht in uw financiële situatie rondom inkomen, wonen en vermogen

  • Een vaste en onafhankelijke adviseur die altijd voor u klaar staat

  • Een persoonlijk en actueel plan voor nu, morgen en later

3 pijlers

Inkomen

Overlijden en arbeidsongeschiktheid hebben een enorme impact op uw persoonlijke en financiële situatie. Samen bekijken we uw inkomsten, uitgaven en mogelijke verschuivingen in de toekomst. We schatten de risico’s in, geven advies en sluiten voor u een passende arbeids­ongeschiktheids­verzekering en overlijdens­risico­verzekering af.

Vermogen

Nu lekker leven én dromen over de toekomst. Hoe kunt u eerder stoppen met werken? Of hoe helpt u de kinderen de studietijd door? Wij geven u met een financiële scan inzicht in de benodigde middelen en methoden. We helpen u met de keuze voor sparen, beleggen óf een andere oplossing.

Wonen

Betaalt u teveel voor uw hypotheek? Of u nu op zoek bent naar een woning of wilt verbouwen: wij bekijken periodiek of uw hypotheeklasten omlaag kunnen, of berekenen wat u kunt lenen voor een verbouwing of nieuwe hypotheek. Ook krijgt u bij aankoop van een nieuwe woning 10% korting op hypotheekadvies.

In 3 stappen

1. Inventarisatie

We brengen uw inkomsten, uitgaven, spaargeld, pensioen en vermogen in kaart. Inclusief het effect van mogelijke risico's.

2. Advies

Advies over uw mogelijkheden op basis van persoonlijke doelen en risico's (bijvoorbeeld extra aflossen van hypotheek, sparen of beleggen)

3. Actie en evaluatie

U kunt kiezen voor producten van nauwkeurig geselecteerde partners. Verder checken we regelmatig uw situatie en sturen we bij waar dat nodig is.

Onze adviseurs

Irene D'hous

“Als uw vaste financieel adviseur geef ik een integraal advies en dat is precies wat ik zo waardevol vind. Een verandering, privé of bijvoorbeeld in wetgeving, kan op meerdere vlakken impact hebben. Mijn doel is u financieel zo optimaal mogelijk door die veranderingen heen te leiden.”

Herman Bruurmijn

“Samen maken we uw financiële plaatje inzichtelijk en als uw persoonlijke financieel adviseur zorg ik ervoor dat dit up-to-date blijft. De wereld verandert zo snel. Ik ben graag uw aanspreekpunt en coach die uw financiële situatie in topconditie houdt.”

Elma van Vulpen

“Als uw vaste financieel adviseur help ik u de weg te vinden in de complexe financiële wereld. Persoonlijke aandacht voor uw wensen en doelen vormen daarbij het uitgangspunt. Zo kan ik u financieel ontzorgen in alle fases van uw leven en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is.”

Aun Lo

“Als persoonlijk financieel adviseur is het mijn taak u te voorzien van inzicht. Een adviesgesprek is een momentopname. Wat vandaag goed is, kan morgen niet meer passend zijn. Samen bepalen we de route naar uw financiële doelen en we passen het aan wanneer het nodig is.”

Marijn van Driest

“Inzicht krijgen in en controle houden over uw financiële situatie. Dat maak ik mogelijk voor u. Ik begeleid u graag naar het financieel realiseren van die droomwoning of een pensioenvoorziening. Maar ben ook uw financiële helpende hand bij minder leuke gebeurtenissen in het leven.”

Erik Slijkoord

“Als uw vaste financieel adviseur breng ik de financiële consequenties van uw life events in kaart. Ik voorzie u van een helder advies en ontzorg u. Ik sta voor korte lijnen, snel schakelen en betrouwbare dienstverlening. In mijn persoonlijk financieel advies staat u centraal en bent u altijd up-to-date.”

Patrick Sterk

“Mijn insteek als persoonlijk financieel adviseur ligt niet op meer geld maar op het bereiken van financiële vrijheid. U hoeft niet vermogend te zijn om bij mij klant te zijn. Het gaat erom inzicht te krijgen in wat u belangrijk vindt, de juiste financiële doelen te stellen en daarmee rust te creëren.”

Charles Menthen

“Er kan soms in korte tijd veel veranderen, zowel privé als zakelijk. Graag geef ik u op een heldere manier inzicht in en advies over uw financiële situatie.”

Said Damousi

“Via onze financiële adviesservice krijgt u een helder inzicht in uw financiële situatie. Nu en in de toekomst.”

Eenmalig vermogensadvies

Heeft u advies nodig over een afgebakend, persoonlijk financieel vraagstuk? Kies dan voor VvAA Financiële planning. Dit is geen abonnement. De kosten hangen af van de complexiteit van het vraagstuk. Product­bemiddeling is geen onderdeel van deze dienstverlening.

Dubbelinterviews klant en adviseur

Medisch specialist Robert-Jan en adviseur Herman

Praktijkverhalen

Onze persoonlijk financieel adviseurs Aun, Herman en Irene vertellen over hun ervaringen in de praktijk.

Lees de praktijkverhalen

Abonnement op onze AOV-service?

Zo ja, dan is het aantrekkelijk om over te stappen naar onze financiële advies­service.

De advisering, de bemiddeling en het beheer van arbeids­ongeschikt­heids­verzekeringen zijn onderdeel van deze ­service. U heeft dan de zeker­heid van persoonlijk financieel ­advies dat altijd actueel is.

Veelgestelde vragen

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen