Inloggen

Praktijk voeren op joúw manier? Er is een partner die je helpt 

Ooit je eigen praktijk voeren, maar zonder het bedrijfsmatige gedoe? Kijk dan ook eens naar nieuwe aanbieders in de huisartsenzorg. VvAA brengt ze voor je in kaart. Een sparring partner nodig? We staan voor je klaar.

Maak kennis met nieuwe aanbieders

Praktijk voeren: wie wordt jouw partner?

Verrijk je kennis, verruim je keuze

Als er één beroep is dat snel verandert, is het wel dat van de huisarts. De zorgvraag neemt toe, net als de taken van de huisarts, terwijl de wens tot flexibiliteit in arbeidsuren en een gezonde werk-privébalans groot is. Zowel de continuïteit van zorg als het werkplezier staan hierdoor soms flink onder druk.

Voor sommigen een reden af te zien van een eigen praktijk. En daarmee ook van de mooie kant van het praktijkhouderschap, zoals de langdurige relatie met je patiënten, de fijne samenwerking in een hecht team en het kunnen uitoefenen van jouw invloed op de zorgverlening.

Juist nu ontstaan er steeds meer initiatieven om het praktijkhouderschap in te kunnen richten naar jouw persoonlijke en professionele wensen. Dankzij samenwerking met een aanbieder die bij jou past, kun jij je vooral focussen op datgene waar jij energie van krijgt.

Bekijk nieuwe aanbieders ▹

Wie zijn die nieuwe aanbieders?

VvAA onderkent de noodzaak om de huisartsenzorg anders en toekomstbestendig in te richten. Reden voor ons nieuwe aanbieders in kaart te brengen en met jou te delen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Vaak zijn deze aanbieders opgericht door gepassioneerde huisartsen die kansen zien de eerstelijnszorg en de werkomstandigheden te verbeteren. In andere gevallen steken medici én niet-medici de hoofden bij elkaar om te komen tot een succesvolle constructie die jou verder helpt.

In het overzicht lees je waar de focus van nieuwe aanbieders ligt als het gaat om:
 
  • bedrijfsmatige ontzorging
  • modernisering/digitalisering van zorg
  • opleiding, ontwikkeling en coaching
  • praktijkeigendom
  • landelijke of regionale spreiding
Verrijk je kennis en verruim je keuze! We zetten de doelen en kenmerken van nieuwe zorgaanbieders voor je op een rij in dit overzicht.

Overzicht nieuwe aanbieders ▹
Praktijk voeren: wie wordt jouw partner? | VvAA
 

Contact met VvAA

Heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Meld je aan voor updates

Wil je een alert krijgen als nieuwe aanbieders zijn toegevoegd? Meld je dan aan voor de e-mailalert. Afmelden kan op elk moment.

Ja, ik wil actuele informatie ontvangen over de nieuwe zorgaanbieders ▹

Waarnemen in een ‘praktijk nieuwe stijl’?

Eerst ervaring opdoen als waarnemer? Overweeg dan een van de nieuwe aanbieders en ontdek dat het ook anders kan. Verrijk je kennis, verruim je keuze!