Inloggen

Praktijk voeren op joúw manier? Er is een partner die je helpt 

Ooit je eigen praktijk voeren, maar zonder het bedrijfsmatige gedoe? Kijk dan ook eens naar nieuwe aanbieders in de huisartsenzorg. VvAA brengt ze voor je in kaart. Een sparring partner nodig? We staan voor je klaar.

Bekijk je startersadviseur

Praktijk voeren

Verrijk je kennis, verruim je keuze

Als er één beroep is dat snel verandert, is het wel dat van de huisarts. De zorgvraag neemt toe, net als de taken van de huisarts, terwijl de wens tot flexibiliteit in arbeidsuren en een gezonde werk-privébalans groot is. Zowel de continuïteit van zorg als het werkplezier staan hierdoor soms flink onder druk.

Voor sommigen een reden af te zien van een eigen praktijk. En daarmee ook van de mooie kant van het praktijkhouderschap, zoals de langdurige relatie met je patiënten, de fijne samenwerking in een hecht team en het kunnen uitoefenen van jouw invloed op de zorgverlening. Juist nu ontstaan er steeds meer initiatieven om het praktijkhouderschap in te kunnen richten naar jouw persoonlijke en professionele wensen.

VvAA onderkent de noodzaak om de huisartsenzorg anders en toekomstbestendig in te richten. Reden voor ons om alle opties, dus ook de nieuwe aanbieders, in kaart te brengen en met jou te delen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen.

VvAA staat voor je klaar als sparringpartner, want wij leggen graag voor jou de beste opties naast elkaar. Dan kan jij de keuze maken die bij jou past en focussen op datgene waar jij energie van krijgt.
Praktijkscan | VvAA

Wie is je startersadviseur 

Op basis van postcode


Vind jij persoonlijk contact ook belangrijk? Maak dan eens kennis met je startersadviseur.
Telefonisch, bij jou thuis, op locatie of via videobellen.

Postcodes 1000 t/m 2099

Stefan van der Heijden | VvAA

Stefan van der Heijden

persoonlijk adviseur
06 83 44 62 71

“Als fervent wielrenner zie ik het beroep van huisarts ook als topsport. Dat lukt alleen met ijzersterke support. Ik help je niet alleen bij je start als waarnemer, ook daarna. Niet alleen op zakelijk gebied, juist ook op het gebied van jouw persoonlijk welzijn.”

Postcodes 2100 t/m 2800

Remko Klijn | VvAA

Remko Klijn

persoonlijk adviseur
 06 82 34 38 04

“Als persoonlijk adviseur ben ik niet alleen je zakelijk kompas voor alles wat je als zelfstandige moet regelen. Ik ondersteun je graag in je persoonlijke doelen en ook als er iets mis is of dreigt te gaan kun je bij me terecht. Je bent tenslotte niet alleen je werk!”

Postcodes 2900 t/m 3499 en 3900 t/m 5199

Fouad el Azzati | VvAA

Fouad el Azzati

     persoonlijk              adviseur         06 83 27 99 16

“Deskundig zijn en vertrouwen uitstralen vind ik belangrijk in mijn contact met jou als startersadviseur. Voor alle vragen en keuzes waarmee je als waarnemer en daarna te maken gaat krijgen ben ik graag jouw aanspreekpunt.”

Postcodes 3500 t/m 3799

Jasper Spijkerman

persoonlijk adviseur
 06 38 61 15 47

“Je staat op het punt om belangrijke keuzes in je carrière te maken. Om van deze stap en de periode daarna een succes te maken ben ik er voor je als jouw financieel adviseur. Ik ben positief en oplossingsgericht ingesteld. Met vragen over je ondernemerschap, op fiscaal gebied en over je zakelijke- en privé verzekeringen kan je mij altijd bereiken. ”

Postcodes 3800 t/m 3899 en 7400 t/m 9999

Bert Burger | VvAA

Bert Burger

persoonlijk adviseur
  06 51 88 26 82

“Jou helpen bij je start en persoonlijk van betekenis zijn met raad en daad, geeft me veel energie. Zowel ter voorbereiding van je start als daarna kun je me altijd e-mailen, appen of gewoon even bellen als je hulp of advies nodig hebt.”

Postcodes 5200 t/m 5499 en 6500 t/m 7399

Max Blommendaal | VvAA

Max Blommendaal

persoonlijk adviseur
 06 20 30 73 65

“Als jouw persoonlijk adviseur ben ik je sparringspartner op financieel gebied. Als startend waarnemer komt er veel op je af en dat roept vragen op. Daarvoor kun je me bellen, mailen en natuurlijk appen. Zodat jij je snel weer volledig kan richten op de gezondheid van je patiënten.”

Postcodes 5500 t/m 6499

Bas Souren | VvAA

Bas Souren

      persoonlijk               adviseur           06 82 53 42 96

“Als jouw directe aanspreekpunt beantwoord ik graag al jouw vragen. Bijvoorbeeld over fiscale en administratieve onderwerpen. Jij kunt je dan vooral richten op de zorg voor je patiënten.”