Voordelen VIM Platform

 • Veilige administratie die voldoet aan de wettelijke eisen
 • Inzicht in oorzaak, gevolg, ernst en impact
 • Elk kwartaal trends, casuïstiek en preventieadvies
Probeer nu 6 maanden gratis

Veilig Incidenten Melden (VIM)

Hoe legt u incidenten vast in uw praktijk?

Waarom kiezen voor het VIM Platform?

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) incidenten. U ontvangt ieder kwartaal trends, casuïstiek en preventieadvies van onze preventiespecialisten. Op die manier voldoet u aan de Wkkgz-verplichting en profiteert u optimaal van de collectieve leerervaring van alle aangesloten deelnemers.

Uw gegevens zijn gegarandeerd beschermd

Uw persoonsgegevens en incidentinformatie zijn beschermd, omdat uw gegevens veilig worden opgeslagen bij onze VIM-partner The Patient Safety Company (TPSC). TPSC levert in binnen- en buitenland al meer dan 10 jaar ICT-oplossingen voor het veilig incidenten melden in organisaties binnen de gezondheidszorg.

Update juli 2018 - VIM Platform verder uitgebreid
Uw VIM-meldingen delen met een collega? Vanaf nu kan dat eenvoudig via het VIM Platform. Daarnaast is er een online bibliotheek (kenniscentrum) toegevoegd waar u naast de geleerde lessen ook TPSC Ebooks en artikelen vindt. Op die manier haalt u nog meer uit het VIM Platform.

  Start uw gratis proefperiode

  Bel mij terug voor advies >
  VIMPlatform


  Senior adviseur preventie Lilian Knol | VvAA

  Lilian Knol

  senior adviseur preventie

  “Om te leren van incidenten moet je eerst weten dat je fouten maakt. Daarnaast is het gemakkelijk om incidenten van anderen te zien, maar moeilijk om eigen fouten te erkennen. Het VIM Platform biedt (anoniem) inzicht in incidenten van anderen, zodat we de kans krijgen om van onze eigen fouten te leren.”


  Gratis proefperiode van 6 maanden

  Probeer vrijblijvend het VIM Platform nu de eerste 6 maanden gratis. U zit niet meteen aan een abonnement vast. Bent u na de proefperiode tevreden en wilt u graag gebruik blijven maken van het online VIM Platform? Neem dan een jaarabonnement voor slechts € 6,- per maand per persoon, exclusief btw.  Voorkomen is zoveel beter dan genezen


  Maak kennis met het VIM-team