VvAA Verzuim­verzekering

Uitstekend verzekerd bij verzuim

Aanvragen adviesgesprek
  • Afgestemd op uw beroep en cao.
  • Hulp van een VvAA Verzuimexpert.
  • Gemakkelijke verzuimregistratie en volledig inzicht.
Vrouwelijke arts zit in meeting en kijkt bedenkelijk

Stem en steun

Bij VvAA krijgt u veel meer dan alleen een verzuimverzekering. Want als maatschappelijk betrokken verzekeraar en dienstverlener voor zorgverleners én zorgorganisaties maken we onszelf ook sterk voor belangrijke ledenthema’s. In deze unieke combinatie zijn we al bijna 100 jaar de vertrouwde stem en steun van onze ruim 130.000 leden.

Voordelen

Kan uw medewerker door ziekte niet werken, dan moet u wettelijk tenminste 70% van het loon doorbetalen in de eerste 2 ziektejaren (waarvan het eerste jaar minimaal het minimumloon).

Met een Verzuimverzekering ontvangt u een vergoeding voor de kosten van deze loondoorbetalingverplichting. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan preventie en re-integratie.

  • Met de Verzuimverzekering kunt u rekenen goede voorwaarden voor een betaalbare premie, geheel afgestemd op uw beroepsgroep en cao.

  • U en uw medewerkers kunnen vertrouwen op professionele ondersteuning van een deskundige arbodienstverlener.

  • U krijgt persoonlijk advies en begeleiding door de Verzuimexpert: uw gids in het doolhof van wet- en regelgeving.

  • Met één handeling geeft u het verzuim online door. De melding wordt dan door de verzekeraar verwerkt en automatisch doorgegeven aan de aangesloten arbodienst.

Wat is verzekerd?

Dekking

De dekking bepaalt de uitkering voor de loondoorbetaling in de eerste twee ziektejaren. U kunt kiezen uit diverse opties zoals 100% in het eerste jaar en 70% in het 2e jaar of exact afgestemd op de verplichting vanuit uw cao. De uitkering wordt gebaseerd op het verzekerd jaarloon.

Eigenrisicoperiode

Meeverzekeren werkgeverslasten

Verzekerd jaarloon

Ergens anders een verzuimverzekering?

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. Zo weet u wat u kunt besparen op uw huidige premie en op welke handige extra's u kunt rekenen.

Verzuim­advies

Verzuimzaken in goede banen leiden

Met VvAA Verzuimadvies kunt u rekenen op advies over finan­ciële zekerheid en onder­steuning bij ziekte­verzuim en re-integratie van mede­werkers. Met één loket voor al uw vragen en één pakket voor al uw verzeke­ringen.

Naar Verzuimadvies

Tips voor verzuimbeleid

MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Verzekerd van volledige ontzorging

Wilt u volledige ondersteuning bij verzuim en re-integratie? Kies dan voor MKB Verzuim-ontzorgverzekering, in het leven geroepen door de overheid in samenwerking met verzekeraars en werkgeversorganisaties.

Naar deze verzekering

Vier mensen zitten aan een tafel met kopjes koffie, een flesje water, een laptop en pen en papier.

Informatie en voorwaarden

Vragen? Wij helpen graag

Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Of stuur ons uw bericht.

Verzuimadvies
030 247 49 10
E-mail
verzuimadvies@vvaa.nl