VvAA Verzuim­verzekering

Uitstekend verzekerd bij verzuim

Aanvragen adviesgesprek
  • Afgestemd op uw beroep en cao.
  • Hulp van een VvAA Verzuimexpert.
  • Jarenlange ervaring en expertise in de zorg.
Praktijkhoudend huisarts kampt met hoog ziekteverzuim en helpt haar patiënt.

Voordelen

  • Met één handeling geeft u het verzuim online door. De melding wordt dan door de verzekeraar verwerkt en automatisch doorgegeven aan de aangesloten arbodienst.

  • Advies over de goede voorwaarden, premie en dekking afgestemd op uw beroepsgroep en cao en praktijk.

  • U en uw medewerkers kunnen vertrouwen op professionele ondersteuning van een deskundige arbodienstverlener.

  • U krijgt persoonlijk advies en begeleiding door de Verzuimexpert: uw gids in het doolhof van wet- en regelgeving.

Wat is verzekerd?

Dekking

De dekking bepaalt de uitkering voor de loondoorbetaling in de eerste twee ziektejaren. U kunt kiezen uit diverse opties zoals 100% in het eerste jaar en 70% in het 2e jaar of exact afgestemd op de verplichting vanuit uw cao. De uitkering wordt gebaseerd op het verzekerd jaarloon dat bestaat uit het brutoloon, vakantiegeld, vaste uitkeringen en toeslagen.

Eigenrisicoperiode

Meeverzekeren werkgeverslasten

Offerte aanvragen

Vul het inventarisatieformulier in

Wilt u een offerte ontvangen voor de verzuimverzekering? Vul dan het inventarisatieformulier in. Zo krijgen we een goed beeld van uw situatie en kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Offerte aanvragen

Overstappen? Verzuimadvies nodig?

Twijfelt u tussen de Verzuimverzekering en de Verzuim-ontzorg-verzekering? Heeft u advies nodig, wilt u overstappen of verzekeringen vergelijken? VvAA biedt één loket voor al uw vragen en één pakket voor al uw verzeke­ringen.

VvAA Verzuimadvies helpt u met informatie over omgaan met verzuim, verzuim voorkomen, veelgestelde vragen en handige downloads.  

Of maak direct een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. Zo weet u wat u kunt besparen op uw huidige premie en op welke handige extra's u kunt rekenen.

Andere verzekeringen

Verzuim-ontzorg­verzekering

De Verzuim-ontzorgverzekering lijkt op bestaande verzuimverzekeringen, alleen bent u ook verzekerd van maximale begeleiding door de arbodienst en Ontzorgmanager. Ontwikkeld door de overheid met verzekeraars en werkgeversorganisaties voor volledige ondersteuning bij verzuim en re-integratie.

Lees meer

WGA-Hiaat verzekering

WGA Eigenrisicodrager-verzekering

Informatie en voorwaarden

Stem en steun

Bij VvAA krijgt u veel meer dan alleen een verzuimverzekering. Want als maatschappelijk betrokken verzekeraar en dienstverlener voor zorgverleners én zorgorganisaties maken we onszelf ook sterk voor belangrijke ledenthema’s. In deze unieke combinatie zijn we al bijna 100 jaar de vertrouwde stem en steun van onze ruim 130.000 leden.

Vragen?

Wij helpen graag. Op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. Of stuur ons een mail.

VvAA Verzuimadvies
030 247 49 10
VvAA Verzuimadvies
verzuimadvies@vvaa.nl