Inloggen

Laat verzuim u niet afleiden van uw patiënten

Een zieke medewerker is al vervelend genoeg. Maar wat zijn precies uw rechten en plichten als werkgever? En hoe voorkomt u financiële schade als gevolg van verzuim? Kies daarom voor de VvAA verzuimverzekering, geheel afgestemd op uw beroep en cao.

Adviesgesprek aanvragen

VvAA verzuimverzekering

Continuïteit bij verzuim

Bij langdurige ziekte van uw medewerkers krijgt u te maken met allerlei wet- en regelgevingen. Daarnaast loopt u als werkgever het risico op enorme financiële schade. De VvAA verzuimverzekering zorgt ervoor dat u uw werk kunt blijven doen.

Voordelen VvAA verzuimverzekering

  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
    Met de VvAA verzuimverzekering hebt u één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening binnen het ingewikkelde speelveld van verzuim.
  • Afgestemd op uw beroep en cao
    Met de VvAA verzuimverzekering hebt u een complete dienstverlening in handen, inclusief arbodienstverlening en re-integratie, geheel afgestemd op uw beroep en cao.
  • Zekerheid voor u en uw medewerkers
    U en uw medewerkers krijgen ondersteuning van arbodienstverlener Richting en re-integratiebedrijf Be-suitable, beide professionele partners van VvAA.

Hebt u elders al een verzuimverzekering?

Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. Zo weet u meteen wat u kunt besparen op uw huidige premie, en op welke handige extra's u allemaal kunt rekenen. Onze adviseurs vertellen u graag waarom de VvAA verzuimverzekering ook voor ú de beste keuze is.

Voordelen Gezond in Praktijk Pakket

Een aanspreekpunt

Met de VvAA verzuimverzekering hebt u één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening binnen het ingewikkelde speelveld van verzuim.

Uw belangenbehartiger

De VvAA verzuimexpert behartigt úw belangen. U kunt rekenen op proactieve ondersteuning bij het voorkomen en beheersen van verzuim.

Aangepast aan uw beroepsgroep en cao

De VvAA verzuimverzekering is geheel aangepast aan uw beroepsgroep en cao, tegen een goede premie en polisvoorwaarden.

Arbodienstverlening en re-integratie

U en uw medewerkers krijgen ondersteuning van arbodienstverlener Richting en re-integratiebedrijf Be-suitable, beide professionele partners van VvAA.

Voordelen VvAA verzuimverzekering


Met de VvAA verzuimverzekering hebt u een complete dienstverlening in handen, inclusief arbodienstverlening en re-integratie, geheel afgestemd op uw beroep. Daarbij hebben wij speciaal voor u de verzuimexpert als persoonlijke gids in het complexe speelveld van verzuim.

Gids door het verzuimdoolhof


Als een van uw medewerkers langdurig ziek wordt, loopt u enorme financiële risico’s. In zo’n situatie wilt u de continuïteit van uw praktijk borgen, zonder te verdwalen in het doolhof van wet- en regel­geving rondom verzuim. VvAA is uw gids.

Gezond werkgeverschap


Natuurlijk gaan we er alles aan doen om uw medewerkers snel weer aan het werk te krijgen. Maar we bieden veel meer in het VvAA Gezond in Praktijk Pakket. Wij zetten gezond werkgeverschap voorop en creëren grip op verzuim.

Gezond in praktijk


Wij adviseren u over onze verzuim­gerela­teerde verzeke­ringen in het Gezond in Praktijk pakket: WGA Eigen Risico, Collectieve Ongevallen, WGA Hiaat Uitgebreid, WIA Bodem, WIA Excedent, WIA Excedent Plus en ZW Eigen Risico Verzekering.

Praktische informatie

Maak nu een afspraak

U krijgt advies op maat, ook als u uw huidige verzuimverzekering wilt oversluiten naar VvAA.