Advies arbeids­­­ongeschikt­­heids­­verzekering

Arbeidsongeschikt, en dan?

AOV-advies VvAA - Twee artsen bezig met operatie.

Een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Met een arbeidsongeschikt­heidsverzekering (AOV) bent u verzekerd van inkomen als het ú gebeurt.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

De verplichte AOV voor ondernemers

De verplichte AOV komt eraan. Als u zelf wilt bepalen welke AOV u afsluit, adviseren wij u om nu in actie te komen.

Meer informatie

Speciaal voor zorgprofessionals

Arbeidsongeschiktheid kan op uw leven en medische carrière een behoorlijke impact hebben. U wilt dan niet bezig zijn met de gevolgen van het hebben van een lager of zelfs geen inkomen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) stelt uw inkomen veilig. Dit geeft zekerheid, rust en ruimte voor herstel.

Verschillen in premies en voorwaarden

Iedere arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt u inkomen als u (deels) niet meer kunt werken. Toch zijn er grote verschillen in de voorwaarden en premies bij diverse verzekeraars. VvAA begrijpt met welke specifieke arbeidsongeschiktheidsrisico’s u als zorgprofessional te maken heeft.

Altijd advies toegespitst op uw situatie

Onze adviseurs kiezen voor een persoonlijke benadering en geven u advies toegespitst op uw situatie. Dat advies gaat verder dan alleen uw inkomen. Wanneer u arbeidsongeschikt raakt, heeft dat vaak consequenties op meerdere vlakken. Wij kijken, naast uw financiën, ook naar gezinssamenstelling, toekomstplannen, wetswijzigingen en marktontwikkelingen. Zo selecteren we de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Waarom kiezen voor VvAA?

AOV-specialist

Wij kennen de zorg als geen ander en zijn op de hoogte van de regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan uw pensioen of afspraken in de maatschap.

Voorstel op maat

Naast inkomen bent u ook verzekerd van een voorstel op maat: wij adviseren u over het eigen risico, de eindleeftijd en het soort AOV dat bij uw situatie past.

Brede dienstverlening

Wilt u een second opinion, heeft u hulp nodig bij langdurige arbeidsongeschiktheid of van een jurist? Ook dit is onderdeel van de VvAA dienstverlening.

In 4 stappen naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering

In loondienst?

  • Als (para)medicus in loondienst is uw werkgever verplicht u de eerste 2 jaar van uw ziekte door te betalen. Na twee jaar kunt u mogelijk aanspraak maken op een uitkering vanuit de WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen).
  • Als specialist in loondienst heeft u bij ziekte of arbeidsongeschiktheid recht op een uitkering. Dit is vaak minder dan uw huidige salaris.

Wij vertellen u graag meer over de hoogte van de uitkering en de mogelijkheden om uw uitkering aan te vullen.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Liever breed en altijd actueel financieel advies?

Bent u op zoek naar breder advies rondom inkomen, wonen en vermogen en niet enkel naar advies met betrekking tot uw inkomen en arbeidsongeschiktheid? Denk dan aan onze Persoonlijke Financiële Adviesservice. Doordat het een abonnement is, kunt u altijd met vragen over uw persoonlijke financiën bij ons terecht. Wanneer u maar wilt.

Uw vaste en onafhankelijke adviseur beantwoordt uw vraag en gaat ook regelmatig proactief het gesprek met u aan om ervoor te zorgen dat uw financiële situatie up-to-date blijft. Wij zorgen voor advisering, bemiddeling én beheer.

 

Samenwerking

Ruime keuze in verzekeraars

VvAA is een van de grootste intermediairs in Nederland en gespecialiseerd in het onder­steunen en adviseren van zorg­verleners. Als u VvAA inschakelt, sluiten wij voor u een arbeidsongeschiktheidsverzekering af bij een van onze samenwerkings­partners:

  • Allianz
  • A.s.r.
  • De Goudse
  • Avero Achmea
  • Movir

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen