Financiële planning

Grip houden op uw doelen

Een vrouw zit aan tafel met haar laptop en werkt aan haar financiële planning en schrijft op papier in een mapje.

Met financiële planning kunt u uw financiële toekomst zo inrichten dat u nu én straks kunt doen wat u belangrijk vindt. Privé en zakelijk. Om u daarbij te helpen kunt u vertrouwen op het eerlijke, objectieve en deskundige advies van de gecertificeerde financieel planners van VvAA.

Aanvragen adviesgesprek

Voordelen

  • Gericht advies op uw persoonlijke financieel vraagstuk met één enkele nota.

  • We nemen de zakelijke en persoonlijke situatie van u en uw eventuele partner mee in de analyse.

  • Persoonlijke analyse voor u én uw partner die eventueel na een periode van enkele jaren ook weer eenvoudig te actualiseren is.

  • Ondersteuning bij grote (financiële) beslissingen in uw leven.

  • U krijgt inzicht in de haalbaarheid van uw wensen.

Gericht advies

Onze financiële planners geven u advies over een afgebakend vraagstuk. Bijvoorbeeld of u in uw huidige situatie eerder kunt stoppen met werken, kijkend naar uw gecombineerde zakelijke- en privésituatie. Zij inventariseren, analyseren uw situatie en adviseren u over de stappen die u kunt zetten om uw wensen te realiseren.

De kosten voor deze dienstverlening zijn afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de benodigde adviesuren.

Eventuele bemiddeling van (verzekerings-)producten in de oplossingssfeer zijn in de basis geen onderdeel van Financiële planning. Als u dit wenst, kan VvAA dit natuurlijk wel voor u regelen.

Persoonlijke Financiële Adviesservice

Heeft u meer behoefte aan terugkerend advies op het gebied van uw persoonlijke financiën, omdat er (nog) relatief veel verandert in uw (gezins-)leven?

Voor een volledig advies bieden wij de VvAA Persoonlijke Financiële Advies­service aan. Met deze abonnements­dienst krijgt u inzicht in uw complete per­soonlijke financiën.

Naar deze service

Een vrouw en een man praten met elkaar in een woonkamer achter de laptop

Veelgestelde vragen

Vragen?

Wij helpen graag. Bel met onze financial planner Elma van Vulpen. Zij is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Financiële planning
030 247 48 58
Bel ons