Inventaris­verzekering

Uw praktijkinventaris goed verzekerd

Bereken uw premie
  • Ontvang 15% korting bij inbraakpreventie
  • AED aan buitenmuur is ook verzekerd
  • Speciaal voor huisartsen: garantie tegen onderverzekering
Tandarts praat tegen een patiënt en heeft instrumenten in haar handen.

Voordelen

De VvAA Inventarisverzekering verzekert de kostbare bezittingen in uw praktijk. Zoals medische apparatuur, de onderzoekstafel of een tandartsstoel. De inventarisverzekering sluit naadloos aan op onze opstalverzekering en bedrijfsschadeverzekering.

De VvAA Inventarisverzekering verzekert de waardevolle spullen in uw praktijk. Nieuw is de dekking van een AED die u aan de buitenmuur van uw praktijk bevestigt.

  • Met bijvoorbeeld een BORG-certificaat ontvangt u maar liefst 15% premiekorting.

  • Hangt u een AED op aan de buitenkant van uw praktijk, dan is deze ook verzekerd tegen onder meer diefstal en vandalisme.

  • Bent u huisarts? Dan krijgt u een garantie tegen onderverzekering voor een periode van 5 jaar. Daarvoor hoeft u alleen de vragen in de inventarismeter te beantwoorden.

  • U bent verzekerd voor schade door water dat onvoorzien het gebouw binnendringt, als gevolg van overstroming door een falende niet-primaire waterkering.

Meer over de overstromingsdekking

25% korting voor young professionals

Heb jij minder dan 5 jaar geleden je eerste (para)medische studie (hbo/wo) afgerond? Dan krijg je maar liefst 25% premiekorting, zolang je young professional bent.

Wat is verzekerd?

Informatie en voorwaarden

De VvAA Inventarisverzekering heeft verschillende varianten. Download in MijnVvAA de voorwaarden die voor uw verzekering gelden.

Vragen?

Wij helpen graag. Bekijk de veelgestelde vragen op onze servicepagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen