VvAA Inventaris­verzekering

Uw praktijkinventaris goed verzekerd

Bereken uw premie
  • Ontvang 15% korting bij inbraakpreventie.
  • AED aan buitenmuur is ook verzekerd.
  • Speciaal voor huisartsen: garantie tegen onderverzekering.
Tandarts praat tegen een patiënt en heeft instrumenten in haar handen.

Stem en steun

Bij VvAA krijgt u veel meer dan alleen een inventarisverzekering. Want als maatschappelijk betrokken verzekeraar en dienstverlener voor zorgverleners én zorgorganisaties maken we onszelf ook sterk voor belangrijke ledenthema’s. In deze unieke combinatie zijn we al bijna 100 jaar de vertrouwde stem en steun van onze ruim 130.000 leden.

Voordelen

De VvAA Inventarisverzekering verzekert de kostbare bezittingen in uw praktijk. Zoals medische apparatuur, de onderzoekstafel of een tandartsstoel. De inventarisverzekering sluit naadloos aan op onze Opstalverzekering en Bedrijfsschadeverzekering.

De VvAA Inventarisverzekering verzekert de waardevolle spullen in uw praktijk. Nieuw is de dekking van een AED die u aan de buitenmuur van uw praktijk bevestigt.

  • Met een BORG-certificaat of het AGN-certificaat van de Alarm Groep ontvangt u maar liefst 15% premiekorting.

  • Hangt u een AED op aan de buitenkant van uw praktijk, dan is deze ook verzekerd tegen onder meer diefstal en vandalisme.

  • Bent u huisarts? Dan krijgt u een garantie tegen onderverzekering voor een periode van 5 jaar. Daarvoor hoeft u alleen de vragen in de inventarismeter te beantwoorden.

Bereken uw premie

25% korting voor young professionals

Heb jij minder dan 5 jaar geleden je eerste (para)medische studie (hbo/wo) afgerond? Dan krijg je maar liefst 25% premiekorting, zolang je young professional bent.

Wat is verzekerd?

Hoe klanten ons beoordelen

94% van onze klanten zou ons aanbevelen

Onze klanten beoordelen ons met een 8.2 / 10 via Feedback Company (696 reviews)

Informatie en voorwaarden

De VvAA Inventarisverzekering heeft verschillende varianten. Download in MijnVvAA de voorwaarden die voor uw verzekering gelden.

Vragen? Wij helpen graag

Bekijk de veelgestelde vragen op onze servicepagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen