Altijd een antwoord op uw juridische vraag

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Neem contact met mij op

Juridisch advies en rechtsbijstand van VvAA

Uw juristen en advocaten in de zorg

 • Graduation cap
  Maak kennis met de advocaten van VvAA
 • Uw jurist bij VvAA zoeken | VvAA
  Zoek uw VvAA jurist op alfabetische volgorde
 • Maak kennis met onze juristen | VvAA
  Zoek uw VvAA jurist op aandachtsgebied
 • Uw juridische zaak aanmelden | VvAA
  Meld uw juridische zaak aan

Contact met de Juridische helpdesk

Bij VvAA rechtsbijstand krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Belt u daarvoor op werkdagen met onze Juridische helpdesk op nummer 030 247 49 99. Deze service is kosteloos als belangrijk voordeel van uw lidmaatschap van VvAA.

Ook voor juridisch advies

Hebt u behoefte aan advies van een jurist, juridische bijstand of wilt u een zaak aanmelden? Ook daarmee zijn we u van dienst. Dat kan op declaratiebasis of u kunt de dekking van uw VvAA rechts­bijstand­verzekering aanspreken. Telefonisch vertellen wij u er graag meer over.

Lees verder

Hebt u vragen over uw persoonlijke situatie, rechtsbijstand en/of aansprakelijkheid omtrent het faillissement van de MC Groep? Neem dan contact op met de Juridische helpdesk.

VvAA juridische helpdesk

Wilt u informatie, hebt u een juridische vraag, of wilt direct advies? Wij helpen u graag.

Welkom in 't Hart voor juridisch advies

Wilt u een afspraak met één van onze juristen of advocaten op kantoor? U bent van harte welkom in ’t Hart, het VvAA hoofdkantoor in Utrecht.


VvAA juridische diensten

De juristen en advocaten van VvAA zijn u van dienst met handige juridische diensten op declaratiebasis. Deze diensten helpen u om de juridische aspecten die u tegenkomt in uw beroep en/of uw onderneming goed te regelen.

Artikelen van uw juristen en advocaten

VvAA rechts­bijstand­verzekering

De dekkingen van de rechts­bijstand­verzekeringen van VvAA zijn afgestemd op wat u nodig hebt; privé, voor uw beroep en/of bedrijfsmatig. U hebt daarmee recht op deskundig juridisch advies en rechtsbijstand van juristen en advocaten die weten wat er speelt in de gezondheidszorg.

VvAA aansprakelijk­heids­verzekering

Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering is daarom onmisbaar. Bij VvAA is dit volledig afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse (para)medische praktijk of instelling.

Word jij onze nieuwe collega?

Als geen ander begrijpen wij waar zorgverleners in Nederland hoofdpijn van krijgen. Daarom vertrouwen onze kritische leden op de deskundigheid en jarenlange ervaring van onze juristen.

Al 25 jaar in het juridische hart van de gezondheidszorg

Bij VvAA werk je vanuit de inhoud, gericht op de relatie en met lef. Dat doe je samen met je toekomstige collega's op alle belangrijke aandachtsgebieden in de gezondheidszorg.

  Lees meer

  Juridisch advies en rechtsbijstand | VvAA
  scroll verder