Inloggen

Altijd een antwoord op uw juridische vraag

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk. Zowel met als zonder VvAA rechtsbijstandverzekering helpen wij u graag.

Contact met Juridische servicedesk

VvAA Legal

Hét advocatenkantoor met hart voor de zorg

 • Maak kennis met onze juristen | VvAA
  Zoek uw VvAA jurist op aandachtsgebied
 • Uw jurist bij VvAA zoeken | VvAA
  Zoek uw VvAA jurist op alfabetische volgorde
 • Graduation cap
  Maak kennis met de advocaten van VvAA
 • Uw juridische zaak aanmelden | VvAA
  Meld uw juridische zaak aan

Contact met de Juridische servicedesk

Bij VvAA krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Belt u daarvoor op werkdagen met onze Juridische servicedesk.

Wilt u advies van een jurist of een zaak aanmelden? Ook daarmee zijn we u van dienst. Op declaratiebasis of u kunt de dekking van uw VvAA rechtsbijstandverzekering aanspreken.

Dossierbehandeling en geschillenregeling

VvAA Rechtsbijstand biedt haar verzekerden een zogeheten ‘natura verzekering’. Dat betekent dat zo’n 90% van de dossiers wordt behandeld door onze eigen juristen en advocaten. Zo profiteren onze cliënten optimaal van de jarenlange ervaring en expertise die onze juristen en advocaten hebben opgebouwd in het zorgveld.

VvAA juridische servicedesk

Wilt u informatie, hebt u een juridische vraag, of wilt u direct advies? Wij helpen u graag.

Welkom in 't Hart voor juridisch advies

Wilt u een afspraak met één van onze juristen of advocaten op kantoor? U bent van harte welkom in ’t Hart, het VvAA hoofdkantoor in Utrecht.

Artikelen van uw juristen en advocaten

VvAA rechts­bijstand­verzekering

De dekkingen van de rechts­bijstand­verzekeringen van VvAA zijn afgestemd op wat u nodig hebt; privé, voor uw beroep en/of bedrijfsmatig.
Rechtsbijstandverzekering particulier | VvAA

Rechtsbijstand­verzekering particulier

Hebt u schade die u wilt verhalen na een ongeval of burenruzie? Met de Rechtsbijstandverzekering particulier bent u in deze én veel andere privé-situaties verzekerd van deskundig juridisch advies.
Rechtsbijstandverzekering beroep | VvAA

Rechtsbijstand­verzekering beroep

Met de beroeps­rechtsbijstand­verzekering bent u als zelfstandig zorgverlener verzekerd van ondersteuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw praktijk.

Rechtsbijstandverzekering bedrijf | VvAA

Rechtsbijstand­verzekering bedrijf

Als eigenaar van een privékliniek, zorgcentrum of Zelfstandige Behandel Centrum (ZBC) bent u verzekerd van rechtsbijstand door juristen met kennis van uw (para)medische zaak.

VvAA aansprakelijk­heids­verzekering

Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering is daarom onmisbaar.
VvAA aansprakelijkheidsverzekering particulier | Met unieke EHBO-dekking

Aansprakelijk­heids­verzekering parti­cu­lier

Met de Aansprakelijkheidsverzekering particulier hebt u geen gedoe met geld als u vanuit uw privésituatie aansprakelijk wordt gesteld.
Aansprakelijkheid en aan­sprake­lijk­heids­verzekering van de huisartsenpost | VvAA

Aansprakelijk­heids­verzekering beroep

Een fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een ­verzekering afgestemd op uw beroep is daarom onmisbaar.
Aansprakelijkheidsverzekering voor instellingen | VvAA

Aansprakelijk­heids­verzekering instellingen

Uw aansprakelijkheid voor zowel uw beroep als uw bedrijf is verzekerd. Bij (dreigende) schade kunt u rekenen op directe hulp van ervaren adviseurs.

Word jij onze nieuwe collega?

Als geen ander begrijpen wij waar zorgverleners in Nederland hoofdpijn van krijgen. Daarom vertrouwen onze kritische leden op de deskundigheid en jarenlange ervaring van onze juristen.

Al 25 jaar in het juridische hart van de gezondheidszorg

Bij VvAA werk je vanuit de inhoud, gericht op de relatie en met lef. Dat doe je samen met je toekomstige collega's op alle belangrijke aandachtsgebieden in de gezondheidszorg.

  Lees meer

  Juridisch advies en rechtsbijstand | VvAA
  scroll verder