Altijd een antwoord op uw juridische vraag

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Neem contact met mij op

Juridisch advies en rechtsbijstand van VvAA

Uw juristen en advocaten in de zorg

 • Graduation cap
  Maak kennis met de advocaten van VvAA
 • Uw jurist bij VvAA zoeken | VvAA
  Zoek uw VvAA jurist op alfabetische volgorde
 • Maak kennis met onze juristen | VvAA
  Zoek uw VvAA jurist op aandachtsgebied
 • Uw juridische zaak aanmelden | VvAA
  Meld uw juridische zaak aan

Een logische combinatie met VvAA Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Door de Wkkgz kan een klacht van een patiënt snel overlopen in een eis voor schadevergoeding. Dat komt regelmatig voor. Fijn als u dan niet twee verzekeraars hoeft te raadplegen met de kans dat uw bijstand tussen wal en schip valt. Voordeel is ook dat, wanneer u daarvoor toestemming geeft, de behandelaars bij VvAA met elkaar kunnen overleggen over de strategie en aanpak. Wilt u een offerte? Bel 030 247 42 12.


Zit u met een juridische vraag?

Bel met onze Jurdische helpdesk
Bij VvAA rechtsbijstand krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Belt u daarvoor op werkdagen met onze Juridische helpdesk op nummer 030 247 49 99. Deze service is kosteloos voor zorgondernemingen die bij ons verzekerd zijn.

Ook voor juridische bijstand waarvoor u niet verzekerd bent

Hebt u behoefte aan advies van een jurist of juridische bijstand die buiten de dekking van uw bedrijfsrechtsbijstandverzekering valt? Dan kan uw zorgonderneming ook tegen het schappelijke tarief van € 195 per uur een zaak aandragen. Een fixed fee is ook mogelijk. Telefonisch vertellen wij u er graag meer over.

Lees verder

VvAA juridische helpdesk

Wilt u informatie, hebt u een juridische vraag, of wilt direct advies? Wij helpen u graag.

Welkom in 't Hart voor juridisch advies

Wilt u een afspraak met één van onze juristen of advocaten op kantoor? U bent van harte welkom in ’t Hart, het VvAA hoofdkantoor in Utrecht.


VvAA juridische diensten

De juristen en advocaten van VvAA zijn u van dienst met handige juridische diensten op declaratiebasis. Deze diensten helpen u om de juridische aspecten die u tegenkomt in uw beroep en/of uw onderneming goed te regelen.

Artikelen van uw juristen en advocaten

VvAA rechts­bijstand­verzekering

De dekkingen van de rechtsbijstandverzekeringen van VvAA zijn afgestemd op wat u nodig hebt; privé, voor uw beroep en/of bedrijfsmatig. U hebt daarmee recht op deskundig juridisch advies en rechtsbijstand van juristen en advocaten die weten wat er speelt in de gezondheidszorg.

VvAA aansprakelijk­heids­verzekering

Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering is daarom onmisbaar. Bij VvAA is dit volledig afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse (para)medische praktijk of instelling.

Actuele vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Als geen ander begrijpen wij waar zorgverleners in Nederland hoofdpijn van krijgen. Daarom vertrouwen onze kritische leden op de deskundigheid en jarenlange ervaring van onze juristen.

Al 25 jaar in het juridische hart van de gezondheidszorg

Bij VvAA werk je vanuit de inhoud, gericht op de relatie en met lef. Dat doe je samen met je toekomstige collega's op alle belangrijke aandachtsgebieden in de gezondheidszorg.

  Bekijk alle vacatures

  Juridisch advies en rechtsbijstand | VvAA
  scroll verder