Arts in opleiding (AIOS)

Voor alles wat je niet leert tijdens je opleiding

Een vrouw met een wit pak staat met een arm in haar zij in een gang

Als arts in opleiding (AIOS) sta je voor belangrijke keuzes. Onze adviseurs ondersteunen je graag op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld met je financiële planning voor een gezonde financiële toekomst. Ze helpen je bij het regelen van een hypotheek. Of krijg begeleiding als startend medisch specialist.

Adviesgesprek aanvragen

Steuntje in de rug

Als AIOS ben je trots op je vak en blij met de specialisatie die je volgt. Toch heb je geregeld de nodige twijfels over je opleiding. Twijfels die voortvloeien uit een gevoel van stress en onveiligheid.* Herkenbaar voor jou? Dan kun je waarschijnlijk wel een (onafhankelijk) steuntje in de rug gebruiken.

Onze adviseurs weten precies wat er allemaal bij deze levensfase komt kijken. Zij adviseren je graag bij het maken van zakelijke beslissingen, maar bieden ook ondersteuning als je er privé niet meer helemaal uitkomt.


* Uit de nationale AIOS-enquête 2018

Voordelen VvAA-lidmaatschap

  • Uitgebreid aanbod in opleidingen en trainingen.
  • Speciale dienstverlening afgestemd op jouw beroep.
  • Exclusieve aanbiedingen en ledenvoordelen.
Word lid

Advies voor AIOS

Vestigen als medisch specialist

Wat komt er allemaal kijken bij het starten als vrijgevestigd medisch specialist? Met onze ruime ervaring in het begeleiden van vestigingen maken wij je eenvoudig wegwijs in deze wereld. Wij helpen je aan een zorgeloze start van deze nieuwe fase.

Lees meer

Opleidingen

Tijdens je opleiding is er ruim voldoende aandacht voor het vakinhoudelijke aspect, maar niet altijd voor je persoonlijke ontwikkeling.

VvAA heeft een groot aanbod in opleidingen en trainingen. Van effectief communiceren en overtuigend overkomen, tot professioneel presenteren, omgaan met agressie in de zorg, of time- en stressmanagement.


Bekijk opleidingen

Twee mannen en drie vrouwen kijken lachend in de camera
Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van zakelijke beslissingen, maar bieden ook ondersteuning als je er privé niet meer helemaal uitkomt.

Persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Bel dan met één van onze startersadviseurs. Zij helpen jou met alle plezier verder.

Maak direct een afspraak

Jan Willem Gutteling

06 81 25 07 14

Startersadviseur in West-Nederland

“Je kunt bij mij terecht voor een gesprek over alle aspecten tijdens je AIOS-periode en met name ontzorg ik je tijdens de start-up als medisch specialist.”

Amber van Gils

06 13 66 40 48

Startersadviseur in Oost-Nederland

“Na jaren studeren is de einddatum van jouw specialisatie in zicht. Er zal nu een hoop voor je veranderen, zowel zakelijk als privé. Zoals het jouw passie is om patiënten de beste zorg te bieden, is het mijn passie jou te begeleiden bij jouw start als medisch specialist.”

Hé, jonge arts

Meer werkplezier, mentaal fitte jonge dokters en meer tijd voor de patiënt: daar zet Zin in Zorg zich voor in. Deze beweging is een initiatief van De Jonge Specialist, LAD, LOVAH en VvAA.

Te veel a(n)ios hebben op dit moment last van burn-outklachten of denken na over stoppen. Actie is vereist, zeker nu de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt.


Bekijk Zin in Zorg

Zin in Zorg

Blogs en artikelen

Jong stel staat met sleutel in de hand voor deur van hun nieuwe huis
Studieschuld en hypotheek

Samenwerkingen

De Jonge Specialist

Maak een afspraak

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen