Vestigen als vrijgevestigd medisch specialist

Krijg persoonlijk advies

Medisch specialist in het ziekenhuis kijkt recht in de camera

Je kunt starten als vrijgevestigd medisch specialist. Of je aan het oriënteren bent of al concrete plannen hebt om je te vestigen: wij helpen je graag. Je regelt alle zaken voor een soepele start tijdens een gratis adviesgesprek met je persoonlijke adviseur.

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen

  • Persoonlijk contact met je eigen adviseur.

  • Al je producten en diensten onder één dak.

  • Al bijna 100 jaar ervaring in de zorg.

Medisch Specialist (32)
Voor het adviesgesprek had ik zoveel vragen. Heel fijn als iemand even met je meekijkt wat er écht nodig is voor een goede start. En het ging echt om wat ik nodig had, niet om zoveel mogelijk te verkopen.

Samen doen

Je hebt belangrijke keuzes te maken als je gaat vestigen. En die hebben de nodige financiële impact: zowel zakelijk als privé. Je adviseur begeleid je gedurende deze hele periode. Wij geven advies, toetsen je financiële stukken en overeenkomsten en regelen al je fiscale zaken. Alles zodat jij met een gerust hart kunt starten als vrijgevestigd medisch specialist.

Wij helpen jou graag

Dit nemen wij jou uit handen rondom je vestiging.

Goodwill en/of inverdienen

Om toe te treden tot een MSB hanteren veel MSB’s een zgn. goodwill- of inverdienregeling. Ook krijg je te maken met het overnemen of inbrengen van kapitaal. Onze adviseur vertelt je hoe dit in zijn werk gaat en wat een gangbare regeling is.

Contracten en onderhandeling

Bij toetreding tot een MSB is het van belang dat alle gemaakte afspraken correct worden vastgelegd. Laat je, voordat je je handtekening zet, goed adviseren over de juridische inhoud en fiscale consequenties. Onze adviseur weet waar je op moet letten.

Administratie en fiscale zaken

De fiscus vraagt elk jaar om je jaarrekening en belastingaangifte. Start je een bv, dan dien je ook een salarisadministratie bij te houden. Laat je door VvAA ondersteunen bij het opzetten van je administratie, het regelen van je belastingzaken en met financieel advies.

Persoonlijke financiën

Het is nooit te vroeg om te anticiperen op je toekomstige inkomen. Onze adviseur weet alles van pensioenopbouw en geeft inzicht in je netto besteedbaar inkomen na toetreding. Na afloop van je goodwill- of inverdien verplichtingen stijgt je vrij besteedbaar inkomen. We weten alles van vermogensopbouw op basis van jouw individuele wensen.

Nodige verzekeringen

Als zelfstandig medisch specialist kun je je beroepsverzekeringen maar beter goed geregeld hebben. Oók als het MSB verzekeringen al collectief heeft geregeld. We adviseren je over een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering, zijn marktleider op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en staan je bij als je rechtshulp nodig hebt.

Persoonlijke ontwikkeling

Nadat alles voor je geregeld is, is groei belangrijk om je vak uit te kunnen blijven oefenen. Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor meer inspiratie, kennis, kunde en meer werkplezier. Je kunt je steeds verder verdiepen in je specialisme of juist breder kijken en je meer ontwikkelen op persoonlijk vlak. Onze adviseur kijkt graag naar jouw wensen.

Persoonlijk advies

Jij werkt in de zorg. Omdat aandacht voor mensen is wat je drijft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou? Onze adviseurs staan voor je klaar. Dag in, dag uit. 

Heb je enkele verzekeringen of een volledig Medisch Specialisten pakket nodig? In beide gevallen staan ze je graag te woord. Geen vraag is te veel.

Kijk op basis van je postcode welke adviseur bij jou in de buurt woont. En vraag een vrijblijvend gesprek aan. 

Adviesgesprek aanvragen

Jan Willem Gutteling

06 81 25 07 14

Adviseur in West-Nederland

“Je kunt bij mij terecht voor een gesprek over alle aspecten tijdens het vestigen als medisch specialist."

Verstuur e-mail
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen