Young professional

Krijg persoonlijk advies

Jonge zorgverlener kijkt lachend in de camera.

Er start een nieuwe fase in je leven: je bent als zorgprofessional begonnen en op zoek een baan waar je blij van wordt. In deze tijd maak je belangrijke keuzes voor je toekomst. We helpen je graag. Bijvoorbeeld met een gratis adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Jij gaat werken in de zorg. Omdat aandacht voor mensen is wat je drijft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou? Onze adviseurs staan voor je klaar. Eenmaal ingeschreven in het BIG-register ben je verantwoordelijk voor je medisch handelen. Daar komen risico's bij kijken en het is belangrijk dat je die risico's goed verzekert.

Tijdens een gratis adviesgesprek vertellen onze adviseurs welke verzekeringen je als starter in de zorg écht nodig hebt. Onderwerpen die ook aan bod komen:

  • Wat regelt je werkgever (denk aan aansprakelijkheid, ziekte en pensioen)?
  • Hoe zit het precies met je zorgtoeslag?
  • Op welke verzekeringen krijg je korting?

Adviesgesprek aanvragen

Starter (28)
Zeer prettig gesprek gehad en goed op weg geholpen. Het was fijn dat er iemand naar mijn persoonlijke situatie keek. Nu weet ik precies wat ik nodig heb.

Starten als ...

HuisartsFysiotherapeutMondhygiënistTandartsAIOS

Persoonlijk advies

Jij werkt in de zorg. Omdat aandacht voor mensen is wat je drijft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou? Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Wil je praten over je toekomstplannen, of heb je verzekeringen nodig? Onze adviseurs staan je graag te woord. Geen vraag is te veel.

Adviesgesprek aanvragen

Ramona Wanders

Ledenadviseur

“Ik help je graag bij de start van jouw loopbaan en attendeer je op zaken waar je rekening mee moet houden. Je kan mij altijd bellen of even mailen als je voor ons gesprek of daarna nog vragen hebt. Ik ben graag jouw aanspreekpunt.”

Verstuur e-mail

Belinda Spronk

Ledenadviseur

Ook interessant

Als young professional in de zorg kun je wel een steuntje in de rug gebruiken: wij helpen je met een cv-check, voordelig verzekeringspakket en tips over werken in loondienst of als zelfstandige.

Een vrouw met streepjesshirt zit achter haar laptop aan een houten tafel en belt terwijl ze naar buiten kijkt.
Cv-check

Advies en diensten

Individuele sollicitatietraining

Populair bij young professionals

Tijdens deze training boots je een sollicitatieprocedure na samen met een loopbaancoach. Je krijgt tips voor het schrijven van sollicitatiebrieven en ontdekt welke gesprekstechnieken je in kunt zetten. Ook leer je onderhandelen over de voorwaarden.

Events en webinars

Persoonlijke coaching

Blijf op de hoogte

Bekijk onze blogs en artikelen over thema's in de zorg.

Jonge vrouw zit glimlachend en met gesloten ogen bij het raam
Bezieling??
Bezieling
22 februari 2023
  • 22 februari 2023
  • Leestijd 3 min

Mindful werken in de zorg

De hoge werkdruk maakt het werken in de zorg aardig stressvol, ook voor jou als jonge zorgprofessional. Je kent vast van die dagen waarbij je van de ene afspraak naar de andere ‘vliegt’. Op adempauze komen? Mindfulness helpt hierbij.

Bekijk alle blogs en artikelen

Hé, jonge arts

Meer werkplezier, mentaal fitte jonge dokters en meer tijd voor de patiënt: daar zet Zin in Zorg zich voor in. Deze beweging is een initiatief van De Jonge Specialist, LAD, LOVAH en VvAA.

Te veel a(n)ios hebben op dit moment last van burn-outklachten of denken na over stoppen. Actie is vereist, zeker nu de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt.

Bekijk Zin in Zorg

Zin in Zorg

Webinars terugkijken

Het sollicitatietraject

Adviseurs Annette van Ginkel (VvAA) en Francisca Hardeman (KNMG) helpen je in dit webinar met een goede voorbereiding van jouw sollicitatiegesprek.

Online profileren op LinkedIn

Hoe zorg je ervoor dat jouw cv opvalt?

VvAA app

Het grootste zorgnetwerk van Nederland op je telefoon

Wil jij vragen stellen aan je toekomstige ik, loopbaanervaring krijgen uit eerste hand of twijfel je over een specialisatie? Met de VvAA app stel je eenvoudig vragen aan ervaren zorgprofessionals die jouw pad al eens bewandelden. Echte professionals die je eerlijk antwoord geven.

Ontdek de VvAA app

Telefoon met de VvAA app