Young professionals

Soepel van start met je carrière

Young professionals aan een vergadertafel

Een nieuwe fase: je begint als zorgprofessional! Dan wil je soepel van start. Maar hoe val je op met jouw cv en welke verzekeringen heb je nodig? Wij helpen je op weg. Zo ben je klaar voor je carrière.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Dit is een tijd waarin je als starter belangrijke keuzes maakt. Want eenmaal ingeschreven in het BIG-register ben je verantwoordelijk voor je medisch handelen. Daar komen risico’s bij kijken. Het is belangrijk dat je die goed verzekert. Maar welke verzekeringen heb je als jonge zorgprofessional in de zorg écht nodig?

En hoe zorg je ervoor dat jouw cv opvalt? Wij vertellen je dit tijdens het gratis adviesgesprek.

  • Alles wat je moet weten persoonlijk uitgelegd

  • Korting op je verzekeringen

  • Je cv gecheckt door een adviseur

Adviesgesprek aanvragen
Tandarts, 24 jaar
Heel prettig gesprek gehad en goed op weg geholpen. Het was fijn dat er iemand naar mijn persoonlijke situatie keek. Nu weet ik precies wat ik nodig heb.

Ontmoet onze adviseurs

In 30 minuten checken we samen jouw situatie. Dit doen we in een persoonlijk gesprek. Zo krijg je inzicht in welke verzekeringen voor jou nodig zijn. 

Wil je meer weten? Neem contact op met Ramona of Belinda, of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Ramona Wanders

Adviseur young professional

Ik help je graag bij de start van jouw loopbaan. En attendeer je op zaken waar je rekening mee moet houden. Je kan mij altijd bellen of mailen als je voor ons gesprek of daarna vragen hebt. Ik ben graag jouw aanspreekpunt.

Verstuur e-mail

Veelgestelde vragen

Advies en diensten

Blijf op de hoogte

Bekijk onze blogs en artikelen over thema's in de zorg.

Jonge vrouw zit glimlachend en met gesloten ogen bij het raam
22 februari 2023
Leestijd 3 min

Mindful werken in de zorg

De hoge werkdruk maakt het werken in de zorg aardig stressvol, ook voor jou als jonge zorgprofessional. Je kent vast van die dagen waarbij je van de ene afspraak naar de andere ‘vliegt’. Op adempauze komen? Mindfulness helpt hierbij.

Arts consultant aan het werk buiten het ziekenhuis
6 maart 2023
Leestijd 6 min

Uit de zorg en er toch voor werken als arts consultant

Je hebt 6 jaar lang gestudeerd, al je coschappen doorlopen en je bul in ontvangst genomen: je bent eindelijk arts! Toch knaagt de twijfel. Na al die jaren studeren weet je niet of dit wel echt het vakgebied is waar je in wilt werken. Benieuwd naar carrièremogelijkheden voor artsen buiten de zorg? Ontdek het in dit blog.

Twee jonge zorgprofessionals kijken naar een voorbeeld cv zorg
8 maart 2023
Leestijd 4 min

Voorbeeld cv voor een functie in de zorg

Het schrijven van een curriculum vitae is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Toch kun je met onze tips een perfect cv maken waarmee je een zo compleet mogelijk beeld van jezelf geeft.

Jong stel staat met sleutel in de hand voor deur van hun nieuwe huis
13 maart 2023
Leestijd 3 min

Studieschuld en hypotheek

Je bent op dit moment aan het werk als starter in de zorg, wilt graag de volgende stap zetten en een woning voor jezelf kopen. Maar je hebt een studieschuld. Kan dat dan eigenlijk wel? Onze hypotheekadviseur vertelt welke mogelijkheden er zijn om (als zelfstandige) toch een hypotheek te krijgen.

Bekijk alle blogs en artikelen

Meer werkplezier in de zorg

Werkplezier staat onder druk. Onderzoek toont aan dat zowel jonge als ervaren artsen last hebben van de toenemende werk- en regeldruk en al die andere zaken die werkplezier in de weg staan. Ook in andere beroepsgroepen horen we die geluiden.

1 op de 4 zorgprofessionals loopt rond met burn-outverschijnselen en een kwart overweegt voor z'n pensioen te stoppen. Daarom is er Zin in Zorg, een beweging voor en door zorgprofessionals die daar verandering in willen brengen.

 

Bekijk Zin in Zorg

Zin in Zorg

Webinars terugkijken

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen