SBOH

Voordeel voor SBOH-leden

Man en vrouw zitten aan tafel en de vrouw maakt aantekeningen op een vel papier.

Als aios in dienst van SBOH krijg je online korting op de particu­liere schadever­zeke­ringen van VvAA. Bijvoor­beeld op de premie van je auto- of inboedel­verzekering. De verzekeringen zijn afgestemd op wat jij en je collega’s in de gezondheids­zorg belang­rijk vinden.

SBOH-leden­korting

Ben je als aios in dienst bij SBOH én lid van VvAA? Dan krijg je 5% premie­korting op de particuliere schadeverzekeringen van VvAA. De verzekeringen vraag je online eenvoudig aan en beheer je via MijnVvAA.nl.

Let op:
Maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd van de opleiding geneeskunde? Combineer de 5% SBOH-korting dan met de 10% korting voor young professionals.

De korting geldt verder niet in combinatie met andere kortingen en is alleen van toepassing op de schadeverzekeringen van VvAA die je online afsluit. De SBOH-korting is een van de voordelen van het VvAA-lidmaatschap.

Logo van samenwerkingspartner SBOH voor artsen in opleiding

Nog geen VvAA-lid?

Ben je aios in dienst bij SBOH? Dan biedt VvAA je een gratis lidmaatschap aan. Je bent gratis VvAA-lid tijdens je SBOH-dienstverband (normale prijs: € 46 per jaar). Daarna gaat je lidmaatschap over in een betaald lidmaatschap.

Wil je gebruikmaken van dit gratis lidmaatschap, geef dat dan bij je indiensttreding aan. SBOH geeft hiervoor eenmalig je gegevens aan ons door. Bij beëindiging van je dienstverband informeert SBOH ons wederom. Op dat moment eindigt je gratis lidmaatschap en komt de contributie voor eigen rekening.

3 verzekeringen in 1 pakket

Minder dan 5 jaar geleden je eerste (para)medische studie (HBO/WO) afgerond? Dan heb je al vanaf € 10,07 per maand het Verzekeringspakket young professionals:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reisverzekering
  • Inboedelverzekering

Vul bij de aanvraag van het pakket je collectiviteitskorting in voor 5% extra korting.

Bekijk verzekeringspakket

Collectiviteitscode: SBOH283

Vermeld bij je aanvraag duidelijk de collectiviteits­code SBOH283. Deze code geeft recht op een korting van 5%. Je voordeel wordt direct verwerkt in de premie.

Verzekeringen met 5% korting

Bij VvAA ontvang je een aantrekkelijke SBOH-ledenkorting op verschillende producten en diensten. Bijvoorbeeld voor je beroepsaansprakelijkheids- beroepsrechtsbijstand-verzekering. Mede dankzij de samenwerking met SBOH stemmen we het aanbod af op wat je nodig hebt in de praktijk. 

AutoverzekeringReisverzekeringOpstalverzekeringInboedelverzekeringAansprakelijkheidsverzekering particulierRechtsbijstandverzekering particulierOngevallenverzekering

Starterskorting voor young professionals

Maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Young professional krijgen 10% extra korting op de premie van de genoemde online particuliere schadeverzekeringen van VvAA.

Wel een VvAA-verzekering, nog geen korting?

Vraag nu de SBOH-korting aan als je nog de volledige premie betaalt voor je particuliere online schadeverzekeringen van VvAA. Bijvoorbeeld voor je auto-, inboedel en/of ongevallenverzekering. Je ontvangt de korting vanaf de aanvraagdatum.

Let op: de korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en is uitsluitend van toepassing op de online af te sluiten schadeverzekeringen van VvAA. Uitzondering hierop is de korting voor young professionals.

Korting aanvragen

Werk je bij SBOH, SOON, Huisarts­opleiding Neder­land of Schola Medica?

Als medewerker van SBOH, SOON, Huisartsopleiding Nederland of Schola Medica profiteer je ook van 5% SBOH-korting. Dat doe je zonder lid te zijn van VvAA. Neem contact op met onze Ledenservice als je een verzekering wil afsluiten. Geef in het gesprek aan dat de korting onder de SBOH-regeling valt. Je krijgt dan een relatienummer.

Bij beëindiging van het dienstverband worden, nadat VvAA hierover is geïnformeerd, de verzekeringen per eerstvolgende vervaldatum beëindigd, tenzij je zorgprofessional bent en lid bent/wordt van VvAA.

Ook interessant

Zorgverzekering

12% SBOH-korting op de aanvullende verzekeringen

Zelf wilt u natuurlijk ook gezond blijven. Daarom wilt u verzekerd zijn van de best mogelijke zorg met veel keuzevrijheid. Met de VvAA Zorgverzekering kunt u daarop rekenen. U profiteert van 12% korting op de aanvullende verzekeringen.

Meer informatie

Antwoord op juridische vragen

Starten als waarnemend huisarts

Hypotheekadvies voor aios

Collectief geregelde beroepsverzekeringen

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bel ons