SBOH

Voordeel voor SBOH-leden

Man en vrouw zitten aan tafel en de vrouw maakt aantekeningen op een vel papier.

Als aios in dienst van SBOH ben je verzekerd voor beroeps­aansprakelijkheids­verzekering en rechts­bijstand­verzekering via een collectieve verzekering die SBOH bij VvAA heeft gesloten. Ook krijg je korting op de premie van onze particuliere schade­verzekeringen, zoals op die van de auto- en inboedel­verzekering.

Collectief verzekerd

Waarvoor ben je verzekerd?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een medische fout waarvoor jij aansprakelijk wordt gesteld, kan leiden tot een forse claim. Als huisarts in opleiding ben je hiervoor collectief via SBOH bij VvAA verzekerd.

Beroepsrechtsbijstandverzekering

Op dezelfde wijze ben je ook verzekerd voor beroepsrechtsbijstand. Bijvoorbeeld bij een klacht- of een tuchtzaak van een patiënt.

Logo van samenwerkingspartner SBOH voor artsen in opleiding

SBOH-leden­korting

Ben je als aios in dienst bij SBOH én lid van VvAA? Dan krijg je 5% premie­korting op de particuliere schadeverzekeringen van VvAA. De verzekeringen vraag je online eenvoudig aan en beheer je via MijnVvAA.nl.

Let op:
Maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd van de opleiding geneeskunde? Combineer de 5% SBOH-korting dan met de 10% korting voor young professionals.

De korting geldt verder niet in combinatie met andere kortingen en is alleen van toepassing op de schadeverzekeringen van VvAA die je online afsluit. De SBOH-korting is een van de voordelen van het VvAA-lidmaatschap.

Nog geen VvAA-lid?

Ben je aios in dienst bij SBOH? Dan biedt VvAA je een gratis lidmaatschap aan. Je bent gratis VvAA-lid tijdens je SBOH-dienstverband (normale prijs: € 46 per jaar). Daarna gaat je lidmaatschap over in een betaald lidmaatschap.

Wil je gebruikmaken van dit gratis lidmaatschap, geef dat dan bij je indiensttreding aan. SBOH geeft hiervoor eenmalig je gegevens aan ons door. Bij beëindiging van je dienstverband informeert SBOH ons wederom. Op dat moment eindigt je gratis lidmaatschap en komt de contributie voor eigen rekening.

Wel een VvAA-verzekering, nog geen korting?

Vraag nu de SBOH-korting aan als je nog de volledige premie betaalt voor je particuliere online schadeverzekeringen van VvAA. Bijvoorbeeld voor je auto-, inboedel en/of ongevallenverzekering. Je ontvangt de korting vanaf de aanvraagdatum.

Let op: De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en is uitsluitend van toepassing op de online af te sluiten schadeverzekeringen van VvAA. Uitzondering hierop is de korting voor young professionals.

Korting aanvragen

Werk je bij SBOH, SOON, Huisarts­opleiding Neder­land of Schola Medica?

Als medewerker van SBOH, SOON, Huisartsopleiding Nederland of Schola Medica profiteer je ook van 5% SBOH-korting. Dat doe je zonder lid te zijn van VvAA. Neem contact op met onze Ledenservice als je een verzekering wil afsluiten. Geef in het gesprek aan dat de korting onder de SBOH-regeling valt. Je krijgt dan een relatienummer.

Bij beëindiging van het dienstverband worden, nadat VvAA hierover is geïnformeerd, de verzekeringen per eerstvolgende vervaldatum beëindigd, tenzij je zorgprofessional bent en lid bent/wordt van VvAA.

Collectiviteitscode: SBOH283

Vermeld bij je aanvraag duidelijk de collectiviteits­code SBOH283. Deze code geeft recht op een korting van 5%. Je voordeel wordt direct verwerkt in de premie.

Verzekeringen met 5% korting

Bij VvAA ontvang je een aantrekkelijke SBOH-ledenkorting op verschillende producten en diensten.

Autoverzekering

Korting en verzekeringspakket

Starterskorting voor young professionals

Maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Young professionals krijgen 10% extra korting op de premie van de genoemde online particuliere schadeverzekeringen van VvAA.

3 verzekeringen in 1 pakket

Minder dan 5 jaar geleden je eerste (para)medische studie (HBO/WO) afgerond? Dan heb je al vanaf € 10,07 per maand het Verzekeringspakket young professionals:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reisverzekering
  • Inboedelverzekering

Vul bij de aanvraag van het pakket je collectiviteitskorting in voor 5% extra korting.

Bekijk verzekeringspakket

Interessant

Collectief geregelde beroepsverzekeringen

Voor jou als werknemer heeft SBOH verzekeringen collectief geregeld. Bijvoorbeeld voor de beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. meer weten over deze VvAA verzekeringen? Kijk dan op de website van SBOH.

Meer informatie

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen