Inloggen

Personeelsadvies voor werkgevers

Het in dienst hebben van personeel vraagt veel van werkgevers. Als werkgever of HR-professional loopt u ongetwijfeld tegen situaties aan waar u vragen over heeft. Wij brengen samen met u de situatie in kaart en onze experts helpen u met een passende oplossing.
Neem contact met ons op

Advies rondom uw personeelszaken

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter uw zorgorganisatie. Daarom is het van belang om alle zaken rondom personeel goed te regelen. Wij bieden ondersteuning op allerlei HR-gerelateerde vlakken, zoals:

 • Opstellen en/of beoordelen en/of adviseren van en over arbeidsovereenkomsten en reglementen, waaronder arbeidsvoorwaarden regelingen, bedrijfsreglementen. ziekte- en verzuimregelingen etc.
 • Beoordelen en adviseren van de personeelsdossiers op fiscaal en juridisch vlak.
 • Begeleiden en adviseren bij ziekte, langdurige arbeidsongeschiktheid en re-integratie van de medewerker.
 • Begeleiden en adviseren omtrent alle arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten of disfunctioneren van de medewerker.
 • Begeleiden en adviseren bij ontslag, zoals het voeren van een (ontbindings)procedure zowel bij de kantonrechter als bij het UWV en het beoordelen, opstellen van en onderhandelen over beëindigingsovereenkomsten.

Daarbij kunnen onze adviseurs uw organisatie over nog veel meer zaken adviseren. Wanneer u een adviestraject bij ons start, zal onze adviseur uw vraag goed in kaart brengen. De adviseur maakt een inschatting van de situatie en het benodigde aantal adviesuren. Is uw vraag helder en bent u akkoord met de offerte? Dan start de adviseur het adviestraject.

Vertrouw op onze kennis van de zorg

Met bijna 100 jaar ervaring is de zorgmarkt ons domein. Ook zijn onze adviseurs met verschillende expertises volledig gespecialiseerd in de zorg. Zij kennen als geen ander de uitdagingen van uw zorgorganisatie en helpen u graag met een juist en eerlijk advies.

Waarom kiezen voor personeels­advies bij VvAA?

 • Advies van experts met kennis van de zorg.
 • Centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.
 • Duidelijke offerte en planning voorafgaand aan het adviestraject.

Met welke adviesvragen kan ik bij VvAA terecht?

Arbeidsrecht

Wij geven advies over al uw arbeidsrechtelijke vragen. Onze ervaren juristen en adviseurs staan u graag bij met advies over onder andere arbeidscontracten, cao-recht, ziekte en re-integratie en personeelsdossiers.

Personeelsverloning

Wij voorzien u graag van een passend advies over loonheffing, het beoordelen en optimaliseren van werkkostenregelingen, salarisberekeningen en pro formas en een salaris- en verloningsscan. Onze loonheffingsexperts staan voor u klaar. 

Participatie in projecten

Als werkgever krijgt u ook te maken met nieuwe wet- en regelgeving zoals de WAB, aangescherpte regels rondom de AVG en regelgeving rondom DGA's. Onze juristen helpen u met advies op al deze gebieden.

Stel uw adviesvraag

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Velden met een * zijn verplicht

*
*
*
*
*
 

Advies op maat

Waar uw vraag ook over gaat, wij helpen u met een passend advies op maat.

Hoe verloopt het adviestraject?

 1. Onze adviseur inventariseert uw vraag.
 2. U ontvangt een offerte en planning.
 3. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met uw adviesvraag.
 4. U ontvangt van ons volgens plannen een schriftelijke terugkoppeling op uw adviesvraag.