Salaris & HR Extra

Uw salaris- en HR-processen altijd juist, volledig en tijdig uitgevoerd

Salaris & HR Extra

Het verzorgen van salaris- en HR-processen vraagt veel specifieke kennis en capaciteit. Al helemaal binnen de zorg. VvAA heeft samen met AFAS een oplossing ontwikkeld om de loonverwerking van grotere zorgorganisaties te verzorgen en HR-processen te ondersteunen. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Vrijblijvende demo aanvragen

Voordelen

We zorgen samen met u dat uw salaris- en HR-processen juist, volledig en tijdig worden uitgevoerd. Met geautomatiseerde workflows, signalen en gegenereerde documenten op de manier zoals u dat wenst. U krijgt de kennis van VvAA in combinatie met de technologie van AFAS.

  • Een ingerichte eigen salaris- en HR-omgeving in de huisstijl van uw organisatie. Beschikbaarheid en onderhoud worden geregeld, zodat uw IT-capaciteit anders ingezet kan worden.

  • Medewerkers hebben eigen regie en inzicht via portal of pocketapp. Declaraties, verlof en verzuim snel en eenvoudig geregeld.

  • Juiste en tijdige verloning door de salarisprofessionals van VvAA. Dus geen zorgen om capaciteit, kwaliteit en continuïteit.

Vrijblijvende demo aanvragen

Wat is het?

Salaris & HR Extra bestaat uit een ingerichte online salaris- en HR omgeving plus functioneel beheer in combinatie met een volledig verzorgde salarisadministratie. Onze oplossing zorgt ervoor dat u uw salaris- en HR-processen altijd juist, volledig en tijdig worden uitgevoerd.

Online omgeving en app

Uw medewerkers krijgen een persoonlijke online omgeving in de huisstijl van uw organisatie. En kunnen ook mutaties doorgeven, saldi en loonstroken bekijken in een pocketapp.

Uitbesteden salarisverwerking

100% verzorgde salarisadministratie volgens actuele cao’s, richtlijnen en regelingen in de zorg. Plus uw eigen organisatie looncomponenten en arbeidsvoorwaarden.

Moderne technologie van AFAS

Uw online omgeving draait op de moderne technologie van AFAS, marktleider in de zorg. Inclusief een volledige ingerichte VvAA Zorgtemplate. Dat zorgt voor zekerheid en een kortere implementatietijd.

Uw aandacht op de zorg

Geautomatiseerde workflows zorgen voor efficiënte processen. En functioneel beheer en de salarisverwerking worden voor u verzorgd. Zet uw kennis, capaciteit en budget in voor het ondersteunen van de zorg.

Flexibele samenwerking

Mogelijkheid om delen van uw werkprocessen door VvAA te laten uitvoeren, met de optie voor tijdelijke extra ondersteuning. Dat betekent kennis en capaciteit op locatie of op afstand.

Aanpassingen en integraties mogelijk

Het is mogelijk om workflows, documenten en rapporten aan te passen aan uw eigen processen en huisstijl. En te koppelen met financiële, plannings- en roosterapplicaties.

Vrijblijvende demo aanvragen

Voor wie is het?

Salaris & HR Extra is geschikt voor groeiende en grotere zorgorganisaties die interne processen willen optimaliseren of onvoldoende capaciteit hebben voor hun salaris- en HR-administratie. Ook organisaties met meerdere vestigingen, coöperaties, ketens en verenigingen helpen wij graag.

Scan van uw arbeidsovereenkomst

Weet u eigenlijk of de standaard arbeidsovereenkomst van uw organisatie voldoet aan de wettelijke voorwaarden? Laat onze experts voor maar € 50,- uw standaard arbeidsovereenkomst controleren en ontdek of u verbeteringen door kunt voeren. We laten graag zien dat we kennis hebben van wet- en regelgeving en de zorg.

Veelgestelde vragen

Onze adviseurs

Wilt u meer weten over VvAA Salaris en HR Extra? Vraag een vrijblijvende demo aan of neem direct contact op met onze adviseurs.

Miranda Severs

06 15 40 48 85

Miranda Severs
Bel Miranda
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen