Inloggen

All-in-loon: weet waar u staat!

Weet ú hoe het zit, welke risico’s u loopt en hoe u deze het best aanpakt? Wij helpen u. Bijvoorbeeld met een video die u in vijf minuten bijpraat over ins en outs. Verder ook met achtergrondartikelen, informatie over lezingen, concrete dienstverlening voor uw praktijk en nog veel meer.


All-in-loon voor fysiotherapeuten

Video en handige tips

Vier tips voor meer grip...

 

All-in-loon voor fysiotherapeuten | VvAA

Risicoscan verloning fysiotherapie

Doe de Risicoscan
U kunt (grote) financiële risico’s lopen als u nu een variabel all-in-loon aan uw werknemers betaalt. Wilt u exact weten hoeveel risico u loopt? Doe dan de Risicoscan verloning fysiotherapie.


Daan Spanjersberg voorzitter WVF | VvAA

Daan Spanjersberg

Voorzitter WVF  (Werkgeversvereniging Fysiotherapie)

“Werkgeverschap vereist een goed beeld van het risico bij verloning in de praktijk.”

Variabele beloning: van all-in-loon naar directe verloning

Opbouw van 'klassieke' all-in-loon

Van all-in-loon naar directe verloning voor fysiotherapeuten| VvAA

Opbouw van directe variabele beloning

Van all-in-loon naar directe verloning voor fysiotherapeuten| VvAA

Lezingen over all-in-loon in het land

Lezingen op locatie over all-in-loon

All-in-loon voor fysiotherapeuten | VvAAAll-in-loon voor fysiotherapeuten | VvAAOp uitnodiging komen wij graag ook naar u toe om het verhaal over all-in-loon voor een groep met fysiotherapeuten te vertellen. Dat hebben we al gedaan door het hele land.
René van Mierlo voorzitter Fysiotherapeuten Oostelijk Zuid-Limburg | VvAA

René van Mierlo

Voorzitter Fysiotherapeuten Oostelijk Zuid-Limburg en praktijkhouder

“Verhelderende presentatie in Klimmen door sprekers met kennis van zaken en veel ervaring binnen ons vakgebied. De mogelijke problemen die kunnen ontstaan binnen het all-in loon kwamen uitvoerig aan de orde. Er was voldoende ruimte voor vragen tijdens de lezing. Persoonlijk advies en maatwerk is achteraf mogelijk op afspraak.”

All-in-loon tijdens Fysiopraktijk Anno Nu succesvol!

Op 9 maart 2019 vond het congres Fysiopraktijk Anno Nu plaats. Het programma was gevuld met verschillende sessies die interessant waren voor een fysiotherapeut met een eigen praktijk. Eén van de
parallel­sessies ging volledig over all-in-loon. Deze sessie werd met veel belangstelling bijgewoond en achteraf beoordeeld met een 8.1!

Achtergrondartikel in MedischOndernemenDe auteur

Erik van Dam | VvAA

Erik van Dam

Senior adviseur Kennismanagement
en netwerken bij VvAA

“We zien dat paramedische praktijken steeds vaker afstappen van het historische en exotische systeem waarin werkgeverslasten in de loonberekening zitten.”

Meer nieuws over all-in-loon

Hulp in uw praktijk


Om grip te krijgen op de salariëring van de fysiotherapeuten in uw praktijk helpen wij u met allerlei dienstverlening, zoals salarisadministratie, bedrijfskundig advies, personeelsadvies en met juridisch advies.

Salarisadministratie
Als fysiotherapeut met een eigen praktijk hebt u te maken met complexe regelgeving voor uw personeel en het salaris. Door dit uit te besteden aan VvAA hebt u daar geen omkijken meer naar.
Bedrijfskundig advies
Om uw praktijk gezond toe­komst­bestendig te maken en houden hebt u inzicht én over­zicht nodig om de juiste be­slissingen te nemen. Praat er eens over met een bedrijfs­kundig adviseur van VvAA.
Werkgeverszaken
Arbeidsovereenkomsten opstellen, uw personeelsadministratie doen, ziek- en herstelmeldingen doen. U bent er niet voor opgeleid, toch moet u het doen. Laat ons u helpen met uw werkgeverszaken.
Juridisch advies 
Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen, maar soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op deskundig juridisch advies afgestemd op wat er speelt in uw fysiopraktijk.
Jeroen Renkema | VvAA

Jeroen Renkema

Bedrijfskundig adviseur

“Geregeld leg ik voor het hele team uit dat samen kiezen voor een transparanter systeem best te overzien is. De werknemer ziet daarbij graag voorgerekend dat zijn netto-inkomen exact gelijk blijft, terwijl zijn zekerheid toeneemt.”

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u direct advies? Bel tijdens kantooruren met onze bedrijfs­kundig adviseurs. Of vraag direct een afspraak aan.