Risicoscan verloning fysiotherapie

Snel inzicht in uw financiële risico voor all-in-loon

Fysiotherapeut rekt schouder op van patiënt

Bent u fysiotherapeut met een eigen praktijk? En betaalt u een variabel all-in-loon aan uw werknemers? Dat kan (grote) financiële risico’s met zich meebrengen. Hoe staat het met uw risico? Dat kunt u nu snel en simpel achterhalen met de Risicoscan verloning.

Aanvragen Risicoscan

Waarom de Risicoscan?

Als werkgever betaalt u loon aan uw werknemer. Betaalt u variabel all-in-loon waarin vakantiegeld, vakantiedagen en werkgeverslasten zijn verwerkt? Dan bestaat de kans dat u uw werknemer achteraf nog loon moet betalen of dat u geld moet terugvorderen.

Voorkom nare verrassingen. Met de Risicoscan verloning van VvAA weet u snel of u risico loopt, en hoe groot dit risico is. Dan kunt u tijdig maatregelen nemen.

Risicoscan aanvragen

VvAA biedt u deze scan aan in samenspraak met de Werkgeversvereniging Fysiotherapie (WVF).

Wat biedt de Risicoscan verloning?

De Risicoscan verloning biedt u inzicht in uw mogelijke probleem. In een bondig rapport ziet u wat uw risico’s qua verloning zijn, op verschillende potentiële probleemgebieden.

Wat biedt het niet?

Het uitwerken van maatregelen om deze risico’s aan te pakken is niet opgenomen in de risicoscan. Als u wilt kan VvAA u daarbij wel op allerlei manieren van dienst zijn, tegen de daarvoor geldende tarieven.

Kosten van de Risicoscan

U ontvangt een urenindicatie met de bijbehorende kosten. Houd rekening met 1 á 2 uur met een uurtarief van € 145 voor een eerste inschatting waar u staat met de verloning. Aanvullend advies wordt met u afgestemd.

Alle bedragen zijn exclusief btw. Op alle werk­zaam­heden van VvAA zijn de Algemene voorwaarden van toe­passing.

Ook interessant

  • Naast de Risicoscan kunnen wij u ook helpen met andere diensten, zoals ondersteuning bij uw salarisadministratie, juridisch advies en bedrijfskundig advies.
  • Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over personeelsverloning, arbeidsrecht of andere zaken rondom personeel? U kunt bij ons terecht voor Personeelsadvies in brede zin.
  • Meer over het variabele all-in-loon leest u in ons artikel in Medisch Ondernemen: ‘Einde exotische beloning fysiotherapeuten in zicht’.

Vragen?

Wij helpen graag. Stuur ons een e-mail.

VvAA Werkgeversdesk
advieswerkgeversdesk@vvaa.nl
Verstuur e-mail
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen