Inloggen

Doe nu de Risicoscan verloning fysiotherapie

Bent u fysiotherapeut met een eigen praktijk? En betaalt u een variabel all-in-loon aan uw werknemers? Dat kan (grote) financiële risico’s met zich meebrengen. Hoe staat het met uw risico? Dat kunt u nu snel en simpel achterhalen met de Risicoscan verloning. VvAA biedt u deze scan aan in samenspraak met de Werkgevers Vereniging Fysiotherapie (WVF).

Vraag de risicoscan aan

Risicoscan verloning fysiotherapie

Binnen vijf dagen weet u hoe u ervoor staat


Waarom een Risicoscan verloning?

Als werkgever betaalt u loon aan uw werknemer. Betaalt u variabel all-in-loon waarin vakantiegeld, vakantiedagen en werkgeverslasten zijn verwerkt? Dan bestaat de kans dat u uw werknemer achteraf nog loon moet betalen. Dit kan u (veel) geld kosten. Voorkom nare verrassingen. Met de Risicoscan verloning van VvAA weet u snel of u risico loopt, en hoe groot dit risico is. Dan kunt u tijdig maatregelen nemen.

 


Wat houdt de Risicoscan verloning in?

  • Een gespecialiseerde jurist van VvAA beoordeelt welk ver­lonings­risico u loopt. Dit risico wordt uitgedrukt in een score van 1 tot 5.
  • De risicoscore betreft uw juridische risico ten opzichte van één specifieke werknemer/rechtspositie. Werkt u met ver­schil­lende contracten voor uw werknemers? Dan is het raad­zaam om elk type contract te laten beoordelen.
 

Wat biedt de Risicoscan verloning?

De Risicoscan verloning biedt u inzicht in uw mogelijke probleem. In een bondig rapport ziet u wat uw risico’s qua verloning zijn, op verschillende potentiële probleemgebieden.

Wat biedt het niet?

Het uitwerken van maatregelen om deze risico’s aan te pakken is niet opgenomen in de risicoscan. Als u wilt kan VvAA u daarbij wel op allerlei manieren van dienst zijn, tegen de daarvoor geldende tarieven.

Vraag de risicoscan aan

VvAA juridische helpdesk

Wilt u informatie, hebt u een juridische vraag, of wilt u direct advies? Wij helpen u graag.

Hoeveel kost de Risicoscan verloning?

  • De risicoscan (voor één rechtspositie) kost € 425,-.
  • Voor een risicoscan bij verloning van meerdere werknemers met verschillende contracten geldt een maatwerkprijs.
Alle bedragen zijn exclusief btw. Op alle werk­zaam­heden van VvAA zijn de Algemene voorwaarden van toe­passing.
Risicoscan verloning fysiotherapie | VvAA

Waarmee wij u ook van dienst kunnen zijn