Juridische servicedesk

Juridisch advies en rechtsbijstand van VvAA Legal

Altijd antwoord

Bij VvAA Legal krijgt u als VvAA-lid altijd antwoord op uw juridische vraag. Of het nu gaat om een verkeerd geplaatst hek van uw buren, de omgang met een ontevreden patiënt of om acute rechtshulp bij nood. De juristen van onze Juridische servicedesk helpen u graag op weg.

Bel Juridische servicedesk

Onderdeel van uw lidmaatschap

De Juridische servicedesk is voor u en uw gezinsleden en is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur via nummer 030 247 49 99. Een jurist staat u dan direct te woord. Houd uw lidmaatschapsnummer bij de hand.

Specifiek juridisch advies?

Graag helpen wij u ook met een oplossing voor uw juridische probleem als dat specifieke expertise vereist. Daarvoor brengen we u dan in contact met de juiste expert voor uw problematiek. Dat kan zowel binnen als buiten VvAA zijn.

Verzekeringsdekking of declaratie­basis

Met een VvAA Rechts­bijstand­verzekering kunt u voor advies of juridische bijstand de dekking van uw verzekering aanspreken. Mits uw juridische kwestie onder de dekking van uw verzekering valt.

Beschikt u (nog) niet over de juiste dekking of hebt u nog geen VvAA Rechts­bijstand­verzekering? Dan kunt u op declaratie­basis gebruikmaken van de diensten van onze juristen en advocaten in het hart van de gezondheids­zorg. Telefonisch vertellen wij u er graag meer over.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Juridische servicedesk
030 247 49 99
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen