Inloggen

Al uw bedrijfsrisico’s afgedekt

Advies van ervaren adviseurs met uitgebreide kennis van de zorgsector

Toegang tot de beste verzekeringen in de markt

Jaarlijks een adviesgesprek over uw verzekeringen

Ja, ik wil eens sparren

Wilt u een COVID-19 teststraat verzekeren?
Bij VvAA kan dat voor een scherp tarief. Klik hier voor meer informatie over het verzekeren van een COVID-19 teststraat.

Bedrijfsverzekeringen

Ondernemingen in de zorg


Onze zakelijke adviseurs adviseren u graag om de bedrijfsverzekeringen af te stemmen op wat u nodig hebt in uw zorgonderneming, zorginstelling, praktijk of ZBC. Van een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tot aan een verzuimverzekering afgestemd op uw beroep en cao.

Snel naar 

Aansprakelijkheid
Zowel beroeps- als bedrijfsaansprakelijkheid. Met één verzekering direct goed beschermd.
Rechtsbijstand
Een uitgebreide verzekering waarbij uw personeel kan rekenen op de meest ervaren juristen van Nederland.
Cyber en Risk
Een hack kan grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Wees hier goed voor verzekerd met de Cyber en Risk verzekering.
Verzuim
Hoe voorkomt u financiële schade als gevolg van verzuim? De VvAA verzuimverzekering is geheel afgestemd op uw beroep en cao.

KKV zorgondernemingen
Als verzekeraar met dit keurmerk voldoen we aan een aantal criteria en -normen die voor kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid staan. Daarbij staat de klant altijd centraal.

Paul Verhoef | VvAA

Advies nodig? Ik help u graag!

" Hebt u vragen of wilt u een verzekering voor uw zorgonderneming afsluiten bij VvAA? Ik sta voor u klaar om samen met u te kijken welke producten het beste bij u passen. Neem vandaag nog contact op met mij en ik bel u terug."

Paul Verhoef - Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Of bel 030 247 40 50

Actueel

Cybercriminelen zijn dol op zorginstellingen

Doordat alles en iedereen verbonden is met het internet, geldt de wet van de grote getallen: er is altijd wel een afdeling die de laatste beveiligingsupdate nog niet heeft of iemand die tòch klikt op dat phishing-mailtje. Cybercriminelen kunnen inmiddels heel efficiënt en geautomatiseerd miljoenen systemen tegelijk aanvallen. En zorgondernemingen zijn een geliefd doelwit.
Smash Huisartsenpost Logo
Guilaine Ausma van SMASH over VvAA

“Je denkt misschien VvAA is een groot bedrijf, maar dat merk je niet. De lijnen zijn kort. Je weet dat je op mensen kunt terugvallen als je tegen zaken aanloopt.”

Guilaine Ausma, 
Personeelsfunctionaris
SMASH
 

Alle verzekeringen
Advies over uw verzekeringen?

Patiënten en cliënten zijn voor hun welzijn afhankelijk van uw onderneming. Deze verantwoordelijkheid vraagt om een verzekeringsconsultant die begrijpt hoe uw wereld in elkaar zit, wat u belangrijk vindt en welke risico’s uw zorgonderneming loopt. Bij ons krijgt u een complete risico-inventarisatie.