Zorg voor de care

Verzekeringen en dienstverlening voor uw zorgorganisatie

Care thuiszorg verpleegkundige of verzorgende helpt patiënt of cliënt thuis

VvAA is er niet alleen voor zorgprofessionals in de curatieve zorg, maar ook voor alle verpleegkundigen, verzorgenden en instellingen in de care. We helpen bij het werk naast het echte werk: zorg verlenen. Met ver­zekeringen, juridisch advies, salaris­administratie en meer.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Uitdagingen in de care

Een zorgorganisatie runnen is een vak. Met een vergrijzende bevolking, een toenemende vraag naar langdurige zorg en een chronisch tekort aan personeel wordt er geroeid met de riemen die er zijn. Dat geldt voor nagenoeg alle sectoren in de care: thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, ggz, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, revalidatiecentra en hospices.

'Hoofdpijndossiers' in de zorg

Elke specialiteit binnen de langdurige zorg kent zijn eigen dynamiek en uitdagingen, maar de grootste ‘hoofdpijndossiers’ gelden voor alle betrokkenen. Ze gaan niet zozeer over het werk zelf, maar vooral over de organisatie ervan. Denk aan wet- en regelgeving, werkdruk, administratieve lastendruk, tekort aan personeel. en verschuiving van zorg. Binnen dit complexe speelveld is een goed lopende zorgorganisatie runnen geen kinderspel. Met onze ruime ervaring in de zorg helpen we u daar graag bij.

Uw partner in care

We hebben niet op alle hoofdpijndossiers het antwoord, maar kunnen het werk naast uw echte werk wél sterk vergemakkelijken. Of het nu gaat om advies, verzekeringen, andere producten of diensten: we weten wat er speelt in de care en hebben oplossingen voor zaken waar u tegenaan loopt. Zoekt u een ervaren en deskundig klankbord om mee te sparren? Onze adviseurs denken met u mee en delen hun kennis graag.

VvAA helpt zorgprofessionals en instellingen in de care

Liever zaken uit handen geven, omdat u zich meer wilt focussen op uw medewerkers, patiënten, cliënten en ketenpartners? Wij némen veel uit handen, voor kortere of langere tijd. Denk aan een personeels- en salarisadministrateur of aan (extra) juridische expertise. Dat kan op afstand, maar ook op locatie.

Hier kunt u op rekenen

  • Eén aanspreekpunt
  • Ondersteuning van specialisten, afhankelijk van uw behoefte
  • Het gemak van alles onder één dak
  • Kennis van wat er speelt bij organisaties in de care
  • Passende producten en diensten voor uw zorgorganisatie

Vrijblijvend kennismaken met VvAA?

Graag horen we in een vrijblijvend oriëntatiegesprek waar u tegenaan loopt en hoe wij u kunnen helpen. Persoonlijk of digitaal en wanneer het u schikt. 

Gesprek aanvragen

Producten en diensten voor de care

Uitstekend verzekerd

Net als elke onderneming neemt ook úw zorgonderneming risico’s en kan er schade ontstaan. Speciaal voor de care heeft VvAA een verzekeringspakket ontwikkeld. Ook de essentiële beroeps- en bedrijfs­aansprakelijk­heids­verzekering voor instellingen en de bedrijfs­rechts­bijstand­verzekering ontbreken daarin niet. Vraag onze adviseurs ernaar.

Meer informatie

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Zorgorganisaties
030 247 40 50
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen