100 jaar VvAA

Jubileumjaar

Jubileum VvAA 100 jaar - Leve de zorgprofessional

In juni 2024 bestaat VvAA 100 jaar. Een jaar waarin we onze ruim 130.000 leden volop in de schijn­werpers zetten. Met een jubileumfilm, bijeenkomsten in de regio en ons Jubileumcongres.

VvAA Fonds

Een bijdrage leveren aan goede gezondheidszorg voor iedereen? Dat doen de hartverwarmende initiatieven die begin 2024 een nominatie ontvingen. De jury koos een winnaar en de uitreiking vond plaats tijden het Jubileumcongres. Benieuwd naar het winnende initiatief?

Bekijk de winnaar

Groep zorgprofessionals poseren

Jubileumcongres

21 juni was ons Jubileumcongres 'Leve de zorgprofessional'. In de Utrechtse Werkspoorkathedraal kwamen ruim 1.000 zorgprofessionals samen voor een feestelijke dag voor en door VvAA-leden. Vol inspiratie en nieuwe ideeën gingen ze huiswaarts.

Jubileumfilm

Leve de zorgprofessional!

Speciaal voor ons 100-jarig bestaan hebben we deze jubileumfilm gemaakt. Over de kracht van verenigen en de vertaling naar de stem en steun voor alle zorgverleners en zorgorganisaties in Nederland.

Ontdek hoe wij met u meeleven en ons voor u inzetten, zodat u zich kunt richten op de zorg voor uw patiënten. Bekijk de video (duur 3:36 minuten).

Jubileumnieuws

Vragen?

Wij helpen graag. Stuur ons een bericht.

Corporate communicatie
evenementen@vvaa.nl
Verstuur e-mail
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen