Een gezonde bedrijfsvoering

De zorg leeft. En wij leven mee.

Een prettige ontmoeting en samenwerking tussen een werkgever in de zorg en VvAA-adviseur.

Voor een gezonde bedrijfsvoering draait u continu aan verschillende knoppen: voldoen aan wet- en regelgeving, het afdekken en voorkomen van risico's en zorgen dat de cijfers mooi groen blijven. We delen graag onze kennis en ervaring met u.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Onze diensten

Meer focus op de zorg en uw werknemers, minder op randzaken. 

Risico's in beeld

Onze zakelijke adviseurs helpen u graag om uw bedrijfsverzekeringen af te stemmen op uw wensen voor uw zorgonderneming, zorginstelling, praktijk of ZBC.

Lees meer

Praktijkadvies

Werkgeverszaken

Fiscaal advies

Financiële administratie

VvAA Legal

Praktijkadvies

Ik ben me aan het oriënterenIk wil een praktijk startenIk wil een praktijk overnemenIk wil toetreden tot een maatschap
Willeke Renes, huisarts
Bij de praktijkovername heeft VvAA ons bij alle stappen geholpen. Ik vond de begeleiding heel betrokken en laagdrempelig. Zo fijn, het gemak van alles onder één dak met hele korte lijntjes.

Meer voor een gezonde bedrijfsvoering

9 mei 2022
  • 9 mei 2022
  • Leestijd 3 min

Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Per 1 augustus treedt een nieuwe arbeidswet in werking met als doel: meer transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden voor werknemers. De wetswijzigingen moet dan op grond van de Europese ‘Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ (hierna: Richtlijn) zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving. Voor werkgevers nemen de administratieve verplichtingen toe en moeten meer zaken schriftelijk bevestigen aan werknemers. Dit heeft gevolgen voor u als werkgever.

Podcast

Praktijkovername, een goede start?

Kiezen voor een eigen praktijk, kan dat nog in deze tijd waarin er steeds meer afkomt op de eerstelijns praktijkhouder? Jazeker, al is een gedegen en tijdige voorbereiding meer dan ooit van belang. VvAA-adviseurs Richard Brugman en Jeroen Renkema beschrijven het proces van praktijkovername aan de hand van hun jarenlange praktijkervaring en VvAA’s Tienstappenplan. Beluister de podcast via de Spotify-link hieronder.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Zorgorganisaties
030 247 40 50
Bel ons