Work the World

Goed voorbereid naar het buitenland

Een jonge man met streepjesshirt draagt een backpack.

Je bent van plan om tijdens je medische studie een (extracurriculaire) stage of keuzecoschap in Afrika, Azië of Zuid-Amerika te volgen. Dat is best een avontuur. Samen met Work the World helpen wij jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Via ons sluit je de juiste verzekeringen af.

Verzekeringen afsluiten
Al meer dan 10.000 studenten gingen je voor. Ga ook goed verzekerd en voorbereid op reis!

Verzekeringen

Als student wil jij voordelig verzekerd zijn. Helemaal als je een medische stage, coschap of vrijwilligerswerk in het buitenland gaat doen. Daarom zijn onze verzekeringen al vanaf een paar euro per maand. Zo houd jij geld over voor leuke dingen. Bekijk ze hier.

Verzekeringspakket voor studenten

Vanaf € 2,76 per maand

Sluit direct af

Werken, stages of coschappen in het buitenland?

Lees de verhalen van Bente, Noud en Frederieke. Zij gingen je voor en vertellen over hun ervaring in het buitenland.

14 april 2023
Leestijd 4 min

Werken als verpleegkundige in het buitenland

Je bent verpleegkundige én je hebt een passie voor reizen. Dan is werken als verpleegkundige in het buitenland misschien wel dé ervaring waar je van droomt. Hoe dit in zijn werk gaat? Bente ging je voor. Zij reisde naar Tanzania om vrijwillig als verpleegkundige aan de slag te gaan in het Shirati KMT Hospital.

Medische stage of coschap in het buitenland voor 2 studenten.
27 januari 2020
Leestijd 3 min

Coschap of stage in het buitenland

Het is nogal een stap. Tijdens je studie coschap of stage lopen in het buitenland om daar nóg meer te leren over het vak. Een tijdje rondreizen is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Beter worden in je expertise, leren van het onbekende en genieten van al het mooie dat de wereld te bieden heeft. Kortom, een avontuur waar je je vol overgave in moet kunnen storten. Maar hoe pak je dat aan? Laat je inspireren door twee ervaringsverhalen, en lees alles wat je moet weten over een goede voorbereiding en het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Volg je ons al?

Blijf op de hoogte van toffe winacties, ledenvoordelen én handige informatie voor jou als student in de zorg.

Volg ons op Instagram
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen