Onvergetelijk: leven en stage
lopen in een ander land

Work the World

Goed voorbereid op pad

Je bent van plan om tijdens je medische studie een (extra-curriculaire) stage of keuzecoschap in Afrika, Azië of Zuid-Amerika te volgen. Dat is best een avontuur. En dan is het erg fijn als je hulp krijgt bij de voorbereiding. Work the World en VvAA werken samen om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Handig voor jou, want daardoor heb jij de praktische zaken snel geregeld. Via VvAA sluit je namelijk direct de juiste verzekeringen af. Geen gedoe, wel goed geregeld!

VvAA reisverzekering VvAA reisverzekering

Onverwachts naar huis voor een herkansing, schade aan je stethoscoop of ter plekke dringende medische zorg nodig? Allemaal gedekt door je reisverzekering. Verzeker o.a. de annulering van je reis, je bagage, medische kosten, en persoonlijke hulpverlening als je op reis bent. We bespreken graag persoonlijk met jou de voordelen en belangrijkste dekkingen van deze verzekering.

VvAA studentenpakket VvAA studentenpakket

De eventuele schade en financiële gevolgen van aanspraken tegen jou die je veroorzaakt tijdens keuzecoschappen of stage zijn verzekerd met het VvAA studentenpakket. We voegen een speciale clausule toe aan je verzekering, zodat je zonder zorgen ervaring kunt opdoen in het buitenland. Daarbij krijg je nóg twee verzekeringen voor perfecte dekking: een inboedelverzekering én een ongevallenverzekering. En dat allemaal voor de prijs van één biertje per maand.


Ga ook goed voorbereid op reis!
WhatsApp ons
Bel ons