Inloggen

Alles voor jou als AIOS

Als AIOS sta je voor belangrijke keuzes. Daarom ondersteunen wij je graag door:

 • Hulp bij je financiële planning voor een gezonde financiële toekomst.
 • Begeleiding voor jou als startend medisch specialist, zoals bij vestigen.
 • Het regelen van een hypotheek als je een mooi huis op het oog hebt.
Maak een afspraak

AIOS

Voor alles wat je niet leert tijdens je opleiding

Als AIOS ben je trots op je vak en blij met de specialisatie die je volgt. Toch heb je geregeld de nodige twijfels over je opleiding. Twijfels die voortvloeien uit een gevoel van stress en onveiligheid.* Herkenbaar voor je? Dan kun je waarschijnlijk wel een (onafhankelijk) steuntje in de rug gebruiken. Onze adviseurs weten precies wat er allemaal bij deze levensfase komt kijken. Zij adviseren je graag bij het maken van zakelijke beslissingen, maar bieden ook ondersteuning als je er privé niet meer helemaal uitkomt.
* Uit de nationale AIOS-enquête 2018


Voordelen VvAA-lidmaatschap

 • Uitgebreid aanbod in opleidingen en trainingen.
 • Speciale dienstverlening afgestemd op jouw beroep.
 • Exclusieve aanbiedingen en ledenvoordelen.
Lid worden ▹

Vestigen als medisch specialist

Wat komt er allemaal kijken bij het starten als vrijgevestigd medisch specialist? Met onze ruime ervaring in het begeleiden van vestigingen maken wij je eenvoudig wegwijs in deze wereld. Wij helpen je aan een zorgeloze start van deze nieuwe fase.

Hypotheekadvies

Heb je een woning op het oog? Je kunt bij ons ook terecht voor deskundig hypotheekadvies. Weet dat wij ook rekening houden met je toekomstige inkomsten. Heb je bijvoorbeeld een tijdelijk contract, dan kun je via ons vaak toch een hypotheek krijgen.

AIOS-workshop

(Bijna) klaar met je specialisatie? Dan komt er ineens van alles op je af. Zaken waar je misschien nooit bij stil hebt gestaan moet je opeens allemaal zelf regelen. In de gratis AIOS workshop geeft adviseur Jan Willem Gutteling inzicht in de belangrijkste onderwerpen.

Samenwerkingspartners


De jonge specialistSBOH

Wie zijn jouw AIOS-adviseurs?

Met welke vraag je ook zit, onze adviseurs helpen je graag.

Maak direct een afspraak ▹

 Jan Willem Gutteling | VvAA

Jan Willem Gutteling

   06 81 25 07 14

“Je kunt bij mij terecht voor een gesprek over alle aspecten tijdens je AIOS-periode en met name ontzorg ik je tijdens de start-up als medisch specialist.”

startersadviseur Amber van Gils

Amber van Gils

  06 13 66 40 48

“Na jaren studeren is de einddatum van jouw specialisatie in zicht. Er zal nu een hoop voor je veranderen, zowel zakelijk als privé. Zoals het jouw passie is om patiënten de beste zorg te bieden, is het mijn passie jou te begeleiden bij jouw start als medisch specialist..”

Starter op sollicitatiegesprek

Ontwikkel jezelf met opleidingen van VvAA

Tijdens je opleiding is er ruim voldoende aandacht voor het vakinhoudelijke aspect, maar niet altijd voor je persoonlijke ontwikkeling. 

VvAA heeft een groot aanbod in opleidingen en trainingen. Van effectief communiceren en overtuigend overkomen, tot professioneel presenteren, omgaan met agressie in de zorg, of time- en stressmanagement.

Bekijk de opleidingen ▹

  Zin in Zorg

  Zin in Zorg

  Meer werkplezier, mentaal fitte jonge dokters en meer tijd voor de patiënt: daar zet Zin in Zorg zich voor in. Deze nieuwe beweging is een initiatief van De Jonge Specialist, LAD, LOVAH en VvAA.

  Ga aan de slag met de Zin in Zorg Startkit en maak zelf het verschil! Jonge artsen kunnen alle handreikingen, stappenplannen en tips uit deze (gratis) Startkit gebruiken om zelf iets te veranderen.

  Meer informatie ▹

  Blogs en artikelen

  Maak een afspraak met je adviseur

  Tip: Als je klaar bent met je specialisatie komt er van alles op je af. Welke keuzes heb je allemaal en wat past het beste bij jou? Meld je aan voor onze workshop voor AIOS medisch specialisten en laat je informeren.