Inloggen

Wilt u snel inzicht in de kernkwaliteiten?

Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is een snel en betrouwbaar instrument om de kwaliteiten, het functioneren, het werkgedrag en/of de motivatoren van uw nieuwe of huidige werknemer te toetsen.
Bel mij terug

Persoonlijke Profiel Analyse

Inzicht in sterktes en ontwikkelpunten van uw medewerkers

De PPA brengt kernkwaliteiten in kaart. Samen met uw cv geeft de PPA een compleet en objectief beeld van wat anderen van u kunnen verwachten in een bepaalde functie of werksituatie. Ook voor u persoonlijk levert de PPA een positieve bijdrage, want u krijgt veel inzicht in uw talenten en motivatoren.

Uw investering

Een PPA kost u € 195,- exclusief btw en uw (toekomstig) medewerker slechts 10 minuten. Inclusief een telefonische terugkoppeling van 30 minuten door een gecertificeerd adviseur. Een handig instrument dat door veel personeelsadviseurs wordt gebruikt en nu ook voor u beschikbaar is. De werkgeversadviseurs van VvAA bieden VvAA-leden de PPA en bijbehorende rapportage aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?
Leonie van den Bragt | VvAA

Leonie van den Bragt

voorzitter Fysiotherapie Rotterdam Centrum

“Tijdens onze teamcoaching is de PPA ingezet om ons inzicht te geven in onze teamsamenstelling. Het heeft ons ontzettend veel gebracht. Door elkaars profielen in te zien en te begrijpen hebben we duidelijk meer begrip voor elkaar. Hierdoor worden ieders kwaliteiten beter ingezet en hebben we een grote stap voorwaarts gemaakt in onze samenwerking.”

In welke situaties is de Persoonlijke Profiel Analyse inzetbaar?

  • De selectie en aanname van nieuwe medewerkers
  • Het bepalen van ontwikkelingspotentieel
  • Het samenstellen van teams
  • Het ondersteunen van onderpresterende medewerkers
  • Het inzichtelijk maken van spanningen of onduidelijkheden
  • Het inzichtelijk maken van communicatieve en sociale vaardigheden

Bel mij terug