Inloggen

Agenda

Live evenementen en bijeenkomsten tot nader order afgelast

In verband met COVID-19 zijn alle geplande live evenementen en bijeenkomsten van VvAA tot nader order afgelast. In samenspraak met onze partners en opdrachtgevers bekijken wij per evenement naar een eventueel (online) alternatief. 

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze periode.


Bekijk hier de activiteitenagenda met webinars, vakbeurzen of congressen.  

Praktijkhouden anno 2021: zó werkt het voor jou!

18 mei 2021 18 mei 2021

Een webinar voor alle huisartsen die overwegen (ooit) een eigen praktijk te starten. En zich willen laten informeren én inspireren op weg naar hun ideale praktijk. Georganiseerd door Huisartsenvereniging Regio Zwolle (HRZ) i.s.m. VvAA.

Amref Partnership For Primary Care: Samen sterk!

Webinar

09 jun 2021 09 juni 2021

In samenwerking met onze partner Amref Flying Doctors organiseren wij op woensdagavond 9 juni van 19.30 tot 20.30 uur een inspirerend webinar over het programma: Partnerships For Primary Care, dat VvAA sinds dit jaar steunt.

ALV 2018

Algemene Ledenvergadering VvAA

't Hart - hoofdkantoor VvAA - in Utrecht

22 jun 2021 22 juni 2021

Op dinsdag 22 juni 2021 vindt de ALV plaats. Leden van VvAA worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Gespecialiseerd en nu?

Webinar

05 okt 2021 05 oktober 2021

In dit webinar vertelt adviseur Jan Willem Gutteling alles over het afronden van de specialisatie en het vestigen als medisch specialist. Hij zoomt in op de bedrijfskundige aspecten van zelfstandig ondernemen. Tijdens het webinar is er voldoende tijd om vragen te stellen.

Zie ook: Ledenvoordeel

Op zoek naar het ledenvoordeel van VvAA? Bekijk dan de pagina Ledenvoordeel, met interessante aanbiedingen voor theater, museum en andere activiteiten voor uw vrije tijd.

Bekijk ons ledenvoordeel