Ledenraad Vereniging VvAA

Vertegenwoordig uw beroepsgroep

Leden VvAA Ledenraad in gesprek met elkaar

Sinds maart 2023 heeft vereniging VvAA een ledenraad, die naast de ALV bestaat. De ledenraad handelt in het belang van de vereniging en is een vertegenwoordiging van het totale ledenbestand.

Wat is de VvAA Ledenraad?

De VvAA Ledenraad heeft een adviesfunctie en bestaat en uit 24 VvAA-leden die een representatieve afspiegeling zijn van de verscheidenheid van de vereniging. De ledenraadsleden denken mee met het bestuur over beleidszaken en adviseren de ALV over statutaire onderwerpen.

Ledenparticipatie

Ledenparticipatie is een belangrijk thema bij VvAA. Een van de manieren waarop we deze participatie willen vergroten, is door middel van de vorming van een ledenraad: een representatieve vertegenwoordiging van leden. De totstandkoming gebeurt democratisch: de vertegenwoordigers zijn leden die dóór leden worden benoemd.

Wat doet de Ledenraad?

Aan de ledenraadsleden wordt gevraagd mee te denken en de ALV te adviseren. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de volgende zaken:

  • De vereniging zelf en het beleid.
  • Politiek-maatschappelijke ontwikkelingen die impact hebben op zorgprofessionals en -organisaties. Denk aan het verlagen van de regeldruk, via (Ont)regel de zorg, de vrije artsenkeuze en het behoud van bezieling in de zorg.

Uitgangspunten in het kort

Ledenraad

Wilt u meer weten van de ledenraadsleden? Lees meer over wie ze zijn en waarom ze in de VvAA Ledenraad zitten in de wie-is-wie (pdf).

Melvin Bos

Fysiotherapeut
Melvin Bos

Jojanneke ten Brinke

Fysiotherapeut
Jojanneke Ten Brinke

Daniël Buth

Fysiotherapeut
Daniël Buth

Rob Tamminga

Fysiotherapeut
Rob Tamminga

Vragen?

Wij helpen graag. Stuur ons een bericht.

VvAA Ledenraad
ledenraad@vvaa.nl
Verstuur e-mail
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen