Missie en visie

Over VvAA

Groepsfoto met VvAA-leden in de hal van het VvAA hoofdkantoor

De snelle ontwikkelingen in de gezondheids­zorg stellen zorg­organisaties en zorg­professionals voor grote uitdagingen. Met onze beroeps­groep­over­stijgende positie vervullen we daarin een voor­trekkers­rol. Als sterk collectief, belangen­behartiger én dienst­verlener. Daarmee zijn we de stem en steun voor zorg­professionals en hun ­organisaties.

Missie

Waar staan we voor?

Wij versterken zorgprofessionals ten behoeve van goede gezondheidszorg.

Visie

Waar gaan we voor?

Wij bevorderen dat zorgprofessionals de ruimte krijgen om hun vak bevlogen, autonoom en met vakmanschap uit te oefenen. Daarmee kunnen zorgprofessionals en hun zorgorganisaties inspelen op de uitdagingen in de zorg van vandaag en morgen. Vooral om patiëntenzorg van hoge kwaliteit samen vorm te geven.

Koers voor de komende jaren

Verbinden, motiveren en ontzorgen

Onze koers is gericht op het blijven verbinden van partijen in de zorg. In verbinden en verenigen zit onze grootste kracht en is van cruciaal belang voor de toekomst van de zorg. Ook zullen we blijven inzetten op het motiveren van zorgprofessionals, zodat zij vertrouwen houden in de toekomst van de zorg. Als hun stem en steun zullen we hun belangen blijven behartigen en hen ontzorgen waar mogelijk. Altijd met als hoofddoel: ervoor zorgen dat zorgprofessionals er echt kunnen zijn voor hun patiënten. Dat was bijna 100 jaar geleden het uitgangspunt en dat is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven.

Werken bij VvAA

Bij VvAA staan we met 800 bevlogen teamspelers als één team achter onze 130.000 zorg­professionals en hun zorg­organisaties. Dat doen we als belangen­behartiger en maat­schappelijk betrokken dienst­verlener met één gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat onze leden zich op hun patiënten kunnen richten.

Bekijk alle vacatures

Direct naar

Organisatie

Vereniging en Groep

Vragen?

Wij helpen graag. Stuur ons een bericht.

Corporate communicatie
communicatie@vvaa.nl
Verstuur e-mail
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen