Inloggen

VvAA: voor en door leden

VvAA is wat je krijgt als zorgverleners het met elkaar regelen. Opgericht in 1924 door drie artsen die vonden dat ze met elkaar sterker stonden, is VvAA uitgegroeid tot een collectief van en voor ruim 125.000 zorgverleners.


Collectief van bevlogen zorgverleners

Met ruim 125.000 zorgverleners maken we ons sterk voor urgente, zorgbrede issues die zorgverleners afhouden van het uitoefenen van hun vak. Van het behoud van de vrije artsenkeuze tot vermindering van de regeldruk.

Vanuit onze onderlinge solidariteit ondersteunen we de individuele zorgverlener en -ondernemer met maatwerk diensten op financieel, juridisch en bedrijfsmatig vlak. Zo is VvAA al bijna 100 jaar de stem en steun van zorgverlenend Nederland.

Iedereen die bij VvAA werkt, is ledenadviseur. Vanuit elke rol is ons gemeenschappelijke doel: ervoor zorgen dat zorgverleners er écht kunnen zijn voor hun patiënten. 
Vereniging VvAA en VvAA Groep
Ruim 125.000 zorgverleners zijn lid van de Vereniging VvAA. Met elkaar zijn zij 100% aandeelhouder van VvAA Groep: een organisatie puur gericht op het ondersteunen van zorgverleners in elke fase van hun bestaan, met specifieke diensten, ontwikkeld voor en door zorgverleners.


Maak kennis met