Inloggen

Persoonlijke effectiviteit in de zorg

Doe ik dát wat ik echt wil doen? Eén van de vragen die aan bod komt bij deze driedaagse training. In de praktijk schiet het er vaak bij in om even stil te staan en te reflecteren op uw eigen functioneren. Neem uw persoonlijke effectiviteit onder de loep en overwin patronen en obstakels.
Direct inschrijven Alles over deze training

Training Persoonlijke effectiviteit in de zorg

Deze training duurt 3 dagen
Deze training kost 2075 euro voor VvAA-leden en 2295 euro voor niet-leden
Wij hechten veel waarde aan een veilig verloop van onze trainingen. Mocht de training niet door kunnen gaan i.v.m. aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 dan wordt de training verzet naar een nieuwe datum. Uiteraard kunt u uw aanmelding in zo'n geval ook kosteloos annuleren.

Waarom deze training?

Leer in drie dagen uw patronen te doorbreken en begin met het stellen van de juiste vragen. Wie ben ik écht? Wat wil ik bereiken? Waar wil ik mij op richten? En vooral: hoe doe ik dat met minder moeite en méér resultaat?

Bespaar tijd en energie door bewust uw knelpunten en kwaliteiten te analyseren. In deze training draagt u, samen met andere deelnemers, zelf vraagstukken en leerdoelen aan. Uw functioneren wordt intensief gereflecteerd.

In een veilige omgeving en met een kleine groep behandelen we onder andere:

Uw werkomgeving:

  Het krachtenveld
  Omgaan met (lastige) collega's
  Veranderingen
  Patronen in samenwerking

Uw eigen functioneren:

  Innerlijke overtuigingen (paradigma's)
  Persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen
  Gewoonten en ambities

Uw communicatieve vaardigheden:

  Verbaal én non-verbaal
  Interventietechnieken
  Verwachtingen
  Feedback geven en ontvangen
  Omgaan met weerstand
  Conflicthantering

Direct inschrijven

Wie is uw trainer?

Remco Heukels

Remco Heukels & co-trainer Annette Derks

Remco Heukels verzorgt inmiddels meer dan 23 jaar trainingen op het gebied van het ‘tweede vak’ van de moderne medicus en richt zich vooral op praktisch toepasbare managementvaardigheden. Annette zorgt voor de concrete praktische oefening van de vaardigheden die u verder wil ontwikkelen.

"Hele fijne training gehad onder goede begeleiding van Remco. Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van communicatie en het prettige is dat ik al deze inzichten ook direct kan gaan toepassen in mijn praktijk."

Sandra de Jong - Huisarts

Praktische informatie

Duur

De training bestaat uit 3 dagen. De eerste twee dagen hebben een aaneengesloten programma en een overnachting. De derde dag wordt de praktijkopdracht besproken en is er ruimte voor herhaling en verdieping.

Startdatum

Deze training wordt gegeven op de volgende data:

 • Donderdag 24 juni op vrijdag 25 juni en vrijdag 17 september 2021
 • Woensdag 22 september op donderdag 23 september en woensdag 1 december 2021
 • Donderdag 25 november op vrijdag 26 november 2021 en vrijdag 28 januari 2022

Deelnemers

Voor deze training hanteren wij een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Zo blijft er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Locatie

De de eerste 2 dagen van deze training (inclusief overnachting) vinden plaats bij Hotel Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10b in Den Dolder. Dag 3 vindt plaats in het NBC Conference Center, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. U kunt gratis parkeren en de locatie is ook uitstekend bereikbaar met het OV.

Prijs

De investering van deze training is € 2.075,- voor VvAA-leden en € 2.295,- voor niet-leden. Onbeperkt koffie en thee, een uitgebreide lunch en verschillende snacks en (fris)dranken zijn bij de prijs inbegrepen. De eerste dag is uiteraard ook voorzien van diner en de volgende ochtend ontvangt u een heerlijk ontbijt. Deze training is vrijgesteld van BTW.

Accreditatie

Het ABAN (Accreditatie Bureau Algemene Nascholing - Medisch Specialisten en Huisartsen) kent deze training 18 punten toe.
Het ADAP (Accreditatie Paramedici) kent deze training 25 punten toe.


Direct inschrijven
VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière en de Academie voor Medisch Specialisten.

KNMG

Academie voor medisch specialisten | VvAA

Trainingen die hier goed op aansluiten:

Groep zorgverleners volgt de opleiding Management in de zorg

Leergang Management in de zorg

Haal het maximale uit uw maatschap of vakgroep. Heldere communicatie, visie ontwikkeling en timemanagement zijn essentieel. Na deze leergang stuurt u uw maatschap of vakgroep pragmatischer en strategischer aan.
Zorgverlener vol zelfvertrouwen na het volgen van de training Overtuigend Overkomen

Overtuigend overkomen

Wilt u krachtiger of juist empathischer overkomen? In deze training draait het om uw persoonlijke kracht. Leer uw eigen gedrag te sturen om het gewenste effect te bereiken.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur of stuur ons een mail.